притисни ентер »

Протести во Приштина: Студенти бараат да се формира владата

Протести во Приштина: Студенти бараат да се формира владата

Претставник на студентите порача дека ваквите политички игри, неформирањето на институциите и политичкиот грч во кој живее државата, ги тераат младите да ја искористат првата прилика за да ја напуштат државата Група студенти од Приштинскиот универзитет се собраа денеска пред Собранието на Косово на протест поради тоа што, и по повеќе од три месеци

Студентски протест во Приштина поради неформирање на владата

Студентски протест во Приштина поради неформирање на владата

Група студенти од Приштинскиот универзитет се собраа денеска пред Собранието на Косово на протест поради тоа што, и по повеќе од три месеци од одржувањето на вонредните парламентарни избори во земјата, се уште не е формирана новата влада, јави дописникот на МИА од Приштина. Под мотото „Доста играте со овој народ“, кое го запишаа со боја пред влезот

(ВИДЕО) Потестираат студентите во Приштина: Бараат да се формира Влада

(ВИДЕО) Потестираат студентите во Приштина: Бараат да се формира Влада

Група студенти од Приштинскиот универзитет се собраа денеска пред Собранието на Косово на протест поради тоа што, и по повеќе од три месеци од одржувањето на вонредните парламентарни избори во земјата, се уште не е формирана новата влада. Под мотото „Доста играте со овој народ“, кое го запишаа со боја пред влезот во дворот на Собранието, студентите

Студентски протест во Приштина поради неформирање на владата

Студентски протест во Приштина поради неформирање на владата

Група студенти од Приштинскиот универзитет се собраа денеска пред Собранието на Косово на протест поради тоа што, и по повеќе од три месеци од одржувањето на вонредните парламентарни избори во земјата, се уште не е формирана новата влада, јави дописникот на МИА од Приштина. Под мотото „Доста играте со овој народ“, кое го запишаа со боја пред влезот

Студентски протест во Приштина поради неформирање на владата

Студентски протест во Приштина поради неформирање на владата

Група студенти од Приштинскиот универзитет се собраа денеска пред Собранието на Косово на протест поради тоа што, и по повеќе од три месеци од одржувањето на вонредните парламентарни избори во земјата, се уште не е формирана новата влада, јави дописникот на МИА од Приштина. Под мотото „Доста играте со овој народ“, кое го запишаа со боја пред влезот

Студентски протест во Приштина поради неформирање на владата

Студентски протест во Приштина поради неформирање на владата

Група студенти од Приштинскиот универзитет се собраа денеска пред Собранието на Косово на протест поради тоа што, и по повеќе од три месеци од одржувањето на вонредните парламентарни избори во земјата, се уште не е формирана новата влада, јави дописникот на МИА од Приштина. Под мотото „Доста играте со овој народ”, кое го запишаа со боја пред влезот