притисни ентер »

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Шпанија од 1 јули ќе го укине двонеделниот карантин за странските туристи, објави денеска шпанската Влада. Шпанската министерка за надворешни работи Аранча Гонзалез Лаја на својот профил на Твитер напиша: „Најлошото е зад нас“ со емотикони бикини, очила за сонце и куфери. „Во јули, постепено ќе ја отвориме Шпанија за странските туристи, ќе го укинеме

Шпанија од 1 јули се отвра за странски турити

Шпанија од 1 јули се отвра за странски турити

Шпанија од 1 јули ќе го укине двонеделниот карантин за странските туристи, објави денеска шпанската Влада. Шпанската министерка за надворешни работи Аранча Гонзалез Лаја на својот профил на Твитер напиша: „Најлошото е зад нас” со емотикони бикини, очила за сонце и куфери. Во јули, постепено ќе ја отвориме Шпанија за странските туристи, ќе го укинеме

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Шпанија од 1 јули ќе го укине двонеделниот карантин за странските туристи, објави денеска шпанската Влада. Шпанската министерка за надворешни работи Аранча Гонзалез Лаја на својот профил на Твитер напиша: „Најлошото е зад нас“ со емотикони бикини, очила за сонце и куфери. „Во јули, постепено ќе ја отвориме Шпанија за странските туристи, ќе го укинеме

Шпанија од 1 јули се отвра за странски турити

Шпанија од 1 јули се отвра за странски турити

Шпанија од 1 јули ќе го укине двонеделниот карантин за странските туристи, објави денеска шпанската Влада. Шпанската министерка за надворешни работи Аранча Гонзалез Лаја на својот профил на Твитер напиша: „Најлошото е зад нас” со емотикони бикини, очила за сонце и куфери. Во јули, постепено ќе ја отвориме Шпанија за странските туристи, ќе го укинеме

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Шпанија од 1 јули ќе го укине двонеделниот карантин за странските туристи, објави денеска шпанската Влада. Шпанската министерка за надворешни работи Аранча Гонзалез Лаја на својот профил на Твитер напиша: „Најлошото е зад нас“ со емотикони бикини, очила за сонце и куфери. „Во јули, постепено ќе ја отвориме Шпанија за странските туристи, ќе го укинеме

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Шпанија од 1 јули ќе го укине двонеделниот карантин за странските туристи, објави денеска шпанската Влада. Шпанската министерка за надворешни работи Аранча Гонзалез Лаја на својот профил на Твитер напиша: „Најлошото е зад нас“ со емотикони бикини, очила за сонце и куфери. „Во јули, постепено ќе ја отвориме Шпанија за странските туристи, ќе го укинеме

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули-„Најлошото е зад нас“

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули-„Најлошото е зад нас“

Шпанија од 1 јули ќе го укине двонеделниот карантин за странските туристи, објави денеска шпанската Влада. Шпанската министерка за надворешни работи Аранча Гонзалез Лаја на својот профил на Твитер напиша: „Најлошото е зад нас“ со емотикони бикини, очила за сонце и куфери. „Во јули, постепено ќе ја отвориме Шпанија за странските туристи, ќе го укинеме

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Шпанија од 1 јули ќе го укине двонеделниот карантин за странските туристи, објави денеска шпанската Влада. Шпанската министерка за надворешни работи Аранча Гонзалез Лаја на својот профил на Твитер напиша: „Најлошото е зад нас“ со емотикони бикини, очила за сонце и куфери. „Во јули, постепено ќе ја отвориме Шпанија за странските туристи, ќе го укинеме

Шпанија од 1 јули го укинува карантинот за странски туристи

Шпанија од 1 јули го укинува карантинот за странски туристи

Голем дел од баровите и рестораните и покрај дозволата за работа остануваат затворени. Шпанија од 1 јули ќе го укине двонеделниот карантин за странските туристи, објави денеска шпанската Влада. Шпанската министерка за надворешни работи Аранча Гонзалез Лаја на својот профил на Твитер напиша: „Најлошото е зад нас” со емотикони бикини, очила за сонце

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Мадрид, 25 мај 2020 () – Шпанија од 1 јули ќе го укине двонеделниот карантин за странските туристи, објави денеска шпанската Влада. Шпанската министерка за надворешни работи Аранча Гонзалез Лаја на својот профил на Твитер напиша: „Најлошото е зад нас“ со емотикони бикини, очила за сонце и куфери. „Во јули, постепено ќе ја отвориме Шпанија за странските

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Шпанија го укинува карантинот за странски туристи од 1 јули

Шпанија од 1 јули ќе го укине двонеделниот карантин за странските туристи, објави денеска шпанската Влада. Шпанската министерка за надворешни работи Аранча Гонзалез Лаја на својот профил на Твитер напиша: „Најлошото е зад нас” со емотикони бикини, очила за сонце и куфери. „Во јули, постепено ќе ја отвориме Шпанија за странските туристи, ќе го укинеме

Шпанија прогласи 10-дневна жалост за жртвите од коронавирусот

Шпанија прогласи 10-дневна жалост за жртвите од коронавирусот

Шпанската влада ќе прогласи десетдневна жалост, со која ќе им се оддаде почит на починатите од коорнавирусот, најави премиерот Педро Санчез. „Од вторник, владата официјално ќе прогласи жалост низ цела Шпанија, во спомен на сите жртви на пандемијата. Тагата ќе трае десет дена и ќе биде најдолгиот официјален период на жалост во нашата демократска историја“,

Десетдневна жалост поради жртвите на коронавирусот во Шпанија

Десетдневна жалост поради жртвите на коронавирусот во Шпанија

Шпанскиот премиер Педро Санчез изјави дека во јули ќе се отворат границите за странските туристи и најави дека ќе се прогласи десетдневна жалост на национално ниво за десетици илјади луѓе што починале од коронавирус. Туристичката гранка во Шпанија претрпе голем удар и огромни загуби поради прогласувањето вонредна состојба и затворањето на границите,

Десетдневна жалост поради жртвите на Ковид-19 во Шпанија

Десетдневна жалост поради жртвите на Ковид-19 во Шпанија

Шпанскиот премиер Педро Санчез изјави дека во јули ќе се отворат граници за странските туристи и најави дека ќе се прогласи десетдневна жалост на национално ниво за десетици илјади луѓе што починале од коронавирус. Туристичката гранка во Шпанија претрпе голем удар и огромни загуби поради прогласувањето вонредна состојба и затворањето на границите,

Десетдневна жалост поради жртвите на коронавирусот во Шпанија

Десетдневна жалост поради жртвите на коронавирусот во Шпанија

Шпанскиот премиер Педро Санчез изјави дека во јули ќе се отворат граници за странските туристи и најави дека ќе се прогласи десетдневна жалост на национално ниво за десетици илјади луѓе што починале од коронавирус. Туристичката гранка во Шпанија претрпе голем удар и огромни загуби поради прогласувањето вонредна состојба и затворањето на границите,

Шпанија ќе прогласи десетдневна жалост

Шпанија ќе прогласи десетдневна жалост

Шпанската влада ќе прогласи десетдневна жалост и ќе им оддаде почит на луѓето кои ја изгубија битката со корона вирусот. „Од вторник, владата ќе прогласи жалост на целата територија на Шпанија, како сеќавање на сите жртви на пандемијата. Жалоста ќе трае десет дена и тоа ќе биде најдолг период на такво нешто во нашата демократска историја, истакна премиерот