притисни ентер »

Нови фотографии открија бура на Јупитер (ВИДЕО)

Нови фотографии открија бура на Јупитер (ВИДЕО)

ФУТУРАМА Нови фотографии открија бура на Јупитер (ВИДЕО) 3 минути 1 1 Додека Јупитер и се приближува на Земјата, вселенскиот телескоп Хабл направи нови фотографии со висока резолуција на најголемата планета во Сончевиот систем. Американската вселенска агенција НАСА објави нови фотографии од Јупитер, на кои се гледа планетата и нејзината ледена месечина

Нови фотографии открија бура на Јупитер (ВИДЕО)

Нови фотографии открија бура на Јупитер (ВИДЕО)

Додека Јупитер и се приближува на Земјата, вселенскиот телескоп Хабл направи нови фотографии со висока резолуција на најголемата планета во Сончевиот систем. Американската вселенска агенција НАСА објави нови фотографии од… Текстот Нови фотографии открија бура на Јупитер (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post Нови фотографии открија бура на Јупитер