притисни ентер »

„СДСМ донесе ПОВЕЌЕ БЕТОН ВО АЕРОДРОМ,  ВМРО-ДПМНЕ се залага за хуман начин на градење“

„СДСМ донесе ПОВЕЌЕ БЕТОН ВО АЕРОДРОМ, ВМРО-ДПМНЕ се залага за хуман начин на градење“

Во последните две недели откога почнав во оваа кампања слушнав и видов многу работи, дел од нив навистина ме разочараа. Но јас имам една лична заложба во политиката, во сите политички процеси кои што јас лично сум ги водел велам дека е време да создадеме промени во начинот на кој што се води политичкиот дискурс во Република Македонија. Време е да зборуваме

Муцунски до Филиповски: Толку сте разочарани од работењето на СДСМ во Аеродром, што сум убеден дека и вие ќе заокружите број 7

Муцунски до Филиповски: Толку сте разочарани од работењето на СДСМ во Аеродром, што сум убеден дека и вие ќе заокружите број 7

„Господине Филиповски јас ја следам и Вашата кампања и Вашите две денешни обраќања и гледам толку сте разочарани од работењето во последните четири години во општина Аеродром што сум убеден дека до крајот на кампања и Вие ќе го заокружите бројот 7“ , потенцираше Тимчо Муцунски, кандидат за градоначалник на општина Аеродром во гостување во емисијата

МУЦУНСКИ ДО ФИЛИПОВСКИ: И вие толку сте разочарани од СДСМ, што на крај ќе заокружите број 7!

МУЦУНСКИ ДО ФИЛИПОВСКИ: И вие толку сте разочарани од СДСМ, што на крај ќе заокружите број 7!

Господине Филиповски јас ја следам и Вашата кампања и Вашите две денешни обраќања и гледам толку сте разочарани од работењето во последните четири години во општина Аеродром што сум убеден дека до крајот на кампања и Вие ќе го заокружите бројот 7, потенцираше Тимчо Муцунски, кандидат за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, во гостување

Муцунски до Филиповски: Толку сте разочарани од работењето на СДСМ во Аеродром, што сум убеден дека и вие ќе заокружите број 7

Муцунски до Филиповски: Толку сте разочарани од работењето на СДСМ во Аеродром, што сум убеден дека и вие ќе заокружите број 7

„Господине Филиповски јас ја следам и Вашата кампања и Вашите две денешни обраќања и гледам толку сте разочарани од работењето во последните четири години во општина Аеродром што сум убеден дека до крајот на кампања и Вие ќе го заокружите бројот 7“ , потенцираше Тимчо Муцунски, кандидат за градоначалник на општина Аеродром во гостување во емисијата

Муцунски: Носечка политика на СДСМ во општина Аеродром беше бетон, бетон и уште повеќе бетон, ВМРО-ДПМНЕ ќе работи за создавање на хуман пристап на развој на општината

Муцунски: Носечка политика на СДСМ во општина Аеродром беше бетон, бетон и уште повеќе бетон, ВМРО-ДПМНЕ ќе работи за создавање на хуман пристап на развој на општината

Муцунски: Носечка политика на СДСМ во општина Аеродром беше бетон, бетон и уште повеќе бетон, ВМРО-ДПМНЕ ќе работи за создавање на хуман пристап на развој на општината Во последните две недели откога почнав во оваа кампања слушнав и видов многу работи, дел од нив навистина ме разочараа. Но јас имам една лична заложба во политиката, во сите политички

Муцунски до Филиповски: Толку сте разочарани од работењето на СДСМ во Аеродром, што сум убеден дека и вие ќе заокружите број 7

Муцунски до Филиповски: Толку сте разочарани од работењето на СДСМ во Аеродром, што сум убеден дека и вие ќе заокружите број 7

Муцунски до Филиповски: Толку сте разочарани од работењето на СДСМ во Аеродром, што сум убеден дека и вие ќе заокружите број 7 Господине Филиповски јас ја следам и Вашата кампања и Вашите две денешни обраќања и гледам толку сте разочарани од работењето во последните четири години во општина Аеродром што сум убеден дека до крајот на кампања и Вие ќе

Муцунски: Носечка политика на СДСМ во општина Аеродром беше бетон, бетон и уште повеќе бетон, ВМРО-ДПМНЕ ќе работи за создавање на хуман пристап на развој на општината

Муцунски: Носечка политика на СДСМ во општина Аеродром беше бетон, бетон и уште повеќе бетон, ВМРО-ДПМНЕ ќе работи за создавање на хуман пристап на развој на општината

Муцунски: Носечка политика на СДСМ во општина Аеродром беше бетон, бетон и уште повеќе бетон, ВМРО-ДПМНЕ ќе работи за создавање на хуман пристап на развој на општината Во последните две недели откога почнав во оваа кампања слушнав и видов многу работи, дел од нив навистина ме разочараа. Но јас имам една лична заложба во политиката, во сите политички

Муцунски до Филиповски: Толку сте paзочapaни од работењето на СДСМ во Аеродром, што сум убеден дека и вие ќе заокружите број 7

Муцунски до Филиповски: Толку сте paзочapaни од работењето на СДСМ во Аеродром, што сум убеден дека и вие ќе заокружите број 7

„Господине Филиповски јас ја следам и Вашата кампања и Вашите две денешни обраќања и гледам толку сте разочарани од работењето во последните четири години во општина Аеродром што сум убеден дека до крајот на кампања и Вие ќе го заокружите бројот 7″ , потенцираше Тимчо Муцунски, кандидат за градоначалник на општина Аеродром во гостување во емисијата

Муцунски: Носечка политика на СДСМ во општина Аеродром беше бетон, бетон и уште повеќе бетон, ВМРО-ДПМНЕ ќе работи за создавање на хуман пристап на развој на општината

Муцунски: Носечка политика на СДСМ во општина Аеродром беше бетон, бетон и уште повеќе бетон, ВМРО-ДПМНЕ ќе работи за создавање на хуман пристап на развој на општината

„Во последните две недели откога почнав во оваа кампања слушнав и видов многу работи, дел од нив навистина ме разочараа. Но јас имам една лична заложба во политиката, во сите политички процеси кои што јас лично сум ги водел велам дека е време да создадеме промени во начинот на кој што се води политичкиот дискурс во Република Македонија. Време е да

ВМРО-ДПМНЕ:Симболичен почеток на Тимчо во Аеродром 7 дрва засадени,за број 7 и 7 клучни проекти

ВМРО-ДПМНЕ:Симболичен почеток на Тимчо во Аеродром 7 дрва засадени,за број 7 и 7 клучни проекти

Ќе работиме за чист, зелен и безбеден Аеродром. Имаме политичка програма со 7 клучни цели, седум поглавја, кои што се гаранција дека со заокружување на бројот седум. Аеродром ќе биде поинаква општина ќе работиме со многу енергија и многу ентузијазам, ќе допреме до секој еден од вас. Нашата посветена работа ќе биде гаранција дека Аеродром ќе се претвори

Тимчо во Аеродром засади 7 дрвца, за број 7 и 7 клучни проекти

Тимчо во Аеродром засади 7 дрвца, за број 7 и 7 клучни проекти

Денеска ја почнуваме кампањата од населба Лисиче каде што симболично засадивме седум дрвца. Ќе работиме за чист, зелен и безбеден Аеродром, истакна денеска Тимчо Муцунски, кандидатот за градоначалник на Општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ. – Имаме политичка програма со 7 клучни цели, седум поглавја, кои што се гаранција дека со заокружување на бројот седум

Муцунски: По четири години застој, време е за нова енергија во Аеродром – објавени дел од проектите

Муцунски: По четири години застој, време е за нова енергија во Аеродром – објавени дел од проектите

Муцунски: По четири години застој, време е за нова енергија во Аеродром – објавени дел од проектите По четири години застој, време е за зелен, чист и безбеден Аеродром. Време е за нова енергија, време е сите да се обединиме, бидејќи Аеродром е наш и ни припаѓа на сите нас, вели кандидатот за градоначалник на Општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски

Муцунски: Симболично засадивме 7 дрвца, ќе работиме за чист, зелен и безбеден Аеродром

Муцунски: Симболично засадивме 7 дрвца, ќе работиме за чист, зелен и безбеден Аеродром

Муцунски: Симболично засадивме 7 дрвца, ќе работиме за чист, зелен и безбеден Аеродром Денеска ја почнуваме кампањата од населба Лисиче каде што симболично засадивме седум дрвца. Ќе работиме за чист, зелен и безбеден Аеродром, истакна денеска кандидатот за градоначалник на Општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски. -Имаме политичка програма со

Тимчо Муцунски ќе прави зелена населба од Аеродром

Тимчо Муцунски ќе прави зелена населба од Аеродром

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за општина Аеродром, Тимчо Муцунски денес насади седум дрвја, за да најави симболично седум проекти што ќе ги спроведе како градоначалник. Откако претходниот градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Конески, ја избетонира населбата со илјадници нови станови, Муцунски најави дека ако победи, ќе работи на тоа Аедродром да стане „чист,