Тајсон жртва на расисти: Бразилецот шутна топка кон хулиганите, а тие тргнаа да се пресметаат (ВИДЕО)

Им нема крај на расистичките напади ширум Европа, а најновите грди сцени доаѓаат од Украина, кадешто жртва на хулиганите на Динамо беше капитенот на Шахтер, Тајсон. Гостинските навивачи успеаа да го изнервираат Бразилецот со мајмунските крици, по што Тајсон ја шутна топката кон хулиганите, по што судијата ја „запали“ уште толку ситуацијата, откако