притисни ентер »

Објавена листата на музичари кои добиле помош, оние кои не добиле реагираат: Со здравје да си ги трошите, ама парите не ги заслуживте

Објавена листата на музичари кои добиле помош, оние кои не добиле реагираат: Со здравје да си ги трошите, ама парите не ги заслуживте

ИЗВОР Скопје24 | септември 17, 2020 Незадоволни естрадни уметници од земјава, деновиве на своите социјални профили ја споделуваат листата со имиња на нивни колеги, за кои тврдат дека добиле државна помош поради здравствената криза, и обвинуваат дека многу од субвенционираните не требало да добијат ниту денар, биејќи не се социјално загрозени. Станува