„Ќе мора да научи да премолчи или ќе биде суспендиран"

Поранешниот светски рекет број еден, Џон Њукомб зборуваше за Ник Кирјос и неговиот темперамент. Широко е познато дека тенисерот не знае да премолчи и знае несоодветно да реагира. Пензионираниот тенисер кажа дека Ник мора да научи да ги контролира емоциите и да не реагира бурно како што знае, во спротивно ќе биде суспендиран. „Не можам да зборувам во