притисни ентер »

Не ја преминувајте границата: Овие знаци ви кажуваат дека сте станале премногу блиски со шефот

Не ја преминувајте границата: Овие знаци ви кажуваат дека сте станале премногу блиски со шефот

Не ја преминувајте границата: Овие знаци ви кажуваат дека сте станале премногу блиски со шефот Формирањето силна врска и блискост со колегите може да ви го подобри животот на работното место. Меѓутоа, кога формирате тесна врска со ваш претпоставен, односно со шефот, таа врска може повеќе да ви наштети отколку да ви помогне, гледано долгорочно. Психологот