притисни ентер »

Xiaomi претстави детектор за скриени камери

Xiaomi претстави детектор за скриени камери

Не е изолиран случај, кога луѓето наоѓаат случајно скриени камери во хотели, канцеларии, станови и други места каде што не сакаат да бидат снимани без нивна дозвола. Дали некогаш сте се запрашале колку камери сè уште се скриени и не знаеме за нив? Кинескиот технолошки гигант Xiaomi, кој произведува некои интересни уреди, овој пат нè изненади со таков,

Xiaomi пушти уред за пронаоѓање скриени камери

Xiaomi пушти уред за пронаоѓање скриени камери

Не е изолиран случај, кога луѓето наоѓаат случајно скриени камери во хотели, канцеларии, станови и други места каде што не сакаат да бидат снимани без нивна дозвола. Дали некогаш сте се запрашале колку камери сè уште се скриени и не знаеме за нив? Кинескиот технолошки гигант Xiaomi, кој произведува некои интересни уреди, овој пат нè изненади со таков,