Твит на денот за сите напатени кладилничари

Со оглед на тоа што е викенд, дај жртвувајте барем едно 50че. Ако упали, од следен викенд давајте и по 100че со се билтен во рака. За вас останува уплатата и исплатата. Moja devojka birala igrace po tome kakav im je horoskop danas i prosla je tiket od 5 odigranih igraca partizana Pa ne, ubijte me odmah — Šareni (@sareniii) February 9, 2020