Едноставна сучена баклава

Вкусна, крцкава, сочна, сучена ммммммм убавини. Се прават прво корите за баклавата. 1. Во длабок сад се матат со вилушка јајцата, се додава млекото и маслото. Потоа сето ова се замесува со брашно по потреба. Кога убаво ќе се изработи тестото се дели на 8 топчиња. И секое топче уште на 8 помали топчиња. 2. Сега земаме едно од малите топчиња го валкаме