притисни ентер »

Во следните 30 дена ќе биде затворен за сообраќај патот кон Теферич

Во следните 30 дена ќе биде затворен за сообраќај патот кон Теферич

ИЗВОР Скопје24 | ноември 14, 2019 Во следните 30 дена заради санација, патот кој води кон населеното место Теферич ќе биде затворен за сообраќај, соопштија од Општина Кисела Вода. Од Општината апелираа до учесниците во сообраќајот да имаат трпение и разбирање додека се одвиваат градежните зафати на патот. Koмпанијата Виадукт трејд известува дека од

Сообраќаен режим на булеварите 8 Септември, Илинден и Митрополит Теодосиј Гологанов

Сообраќаен режим на булеварите 8 Септември, Илинден и Митрополит Теодосиј Гологанов

Од „Виадукт трејд” известуваат дека се почнува со изведување геодетско снимање на дел од бул. 8  Септември од крстосницата со бул. Илинден до крстосницата со бул. Митрополит Теодосиј Гологанов, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај, во времетраење од 4 (четири) дена.

Променет сообраќајниот режим на булеварите 8 Септември, Илинден и  Митрополит Теодосиј Гологанов

Променет сообраќајниот режим на булеварите 8 Септември, Илинден и Митрополит Теодосиј Гологанов

Од “Виадукт Tрејд” известуваат дека од денеска се започнува со изведување геодетско снимање на дел од бул. „8 ми Септември“ од крстосницата со бул. „Илинден“ до крстосницата со бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај, во времетраење од 4 (четири) дена. извор: Makfax

Променет сообраќајниот режим на булеварите 8 Септември, Илинден и  Митрополит Теодосиј Гологанов

Променет сообраќајниот режим на булеварите 8 Септември, Илинден и Митрополит Теодосиј Гологанов

Од “Виадукт Tрејд” известуваат дека од денеска се започнува со изведување геодетско снимање на дел од бул. „8 ми Септември“ од крстосницата со бул. „Илинден“ до крстосницата со бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај, во времетраење од 4 (четири) дена. извор: Makfax

Променет сообраќајниот режим на булеварите „8ми Септември“, „Илинден“ и  „Митрополит Теодосиј Гологанов“

Променет сообраќајниот режим на булеварите „8ми Септември“, „Илинден“ и „Митрополит Теодосиј Гологанов“

Од “Виадукт Tрејд” известуваат дека од денеска се започнува со изведување геодетско снимање на дел од бул. „8 ми Септември“ од крстосницата со бул. „Илинден“ до крстосницата со бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај, во времетраење од 4 (четири) дена.

Променет сообраќајниот режим на булеварите 8 Септември, Илинден и Митрополит Теодосиј Гологанов

Променет сообраќајниот режим на булеварите 8 Септември, Илинден и Митрополит Теодосиј Гологанов

Од „Виадукт трејд” известуваат дека од денеска се почнува со изведување геодетско снимање на дел од бул. 8  Септември од крстосницата со бул. Илинден до крстосницата со бул. Митрополит Теодосиј Гологанов, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај, во времетраење од 4 (четири) дена.

Четири дена изменет сообраќаен режим на „8 Септември“ и “Илинденска“

Четири дена изменет сообраќаен режим на „8 Септември“ и “Илинденска“

Koмпанијата Виадукт трејд известува дека денес на ден 13.11.2019 (среда) ќе се започне со изведување геодетско снимање на повеќе локации во Скопје поради што на овие сообраќајници ќе биде воведен посебен сообраќаен режим. Истото ќе се реализира на дел од бул. 8-ми Септември од крстосница со бул. Илинден до крстосница со бул. Митрополит Теодосиј Гологанов,

Четири дена изменет сообраќаен режим на „8 Септември“ и “Илинденска“

Четири дена изменет сообраќаен режим на „8 Септември“ и “Илинденска“

Четири дена изменет сообраќаен режим на „8 Септември“ и “Илинденска“ Виадукт трејд известува дека денес на ден 13.11.2019 (среда) ќе се започне со изведување геодетско снимање. Истото ќе се реализира на дел од бул. 8ми Септември од крстосница со бул. Илинден до крстосница со бул. Митрополит Теодосиј Гологанов, за што ќе се изврши промена на режимот