притисни ентер »

Естрадата завиена во црно: Почина македонскиот музичар

Естрадата завиена во црно: Почина македонскиот музичар

Младиот музичар Денис Демиров, попознат како дел од групата „Газоза бенд”, починал утринава, на 38-годишна возраст. Веста смртта на Демиров ја потврди и неговиот колега Џамбо Агушев, кој изјавил дека според првичните информации кои ги добил, Демиров починал дома, во сон. Иинаку Демиров имал и проблеми со шеќерот и висок крвен притисок. – Многу жално,

Во сон почина музичарот Денис Демиров

Во сон почина музичарот Денис Демиров

Денес почина музичарот Денис Демиров од Скопје. Естрадата и неговите блиски пријатели на социјалните мрежи освен што ја споделија веста и во неверување се простуваат со музичарот. Тој долги години беше гитарист во групата ,,Газоза бенд” а почина утрово на 38 години. Веста за смртта ја споделија и внукот на Есма Реџепова, Симеон Атанасов, како и Џамбо

ТРАГЕДИЈА: Почина музичарот Денис Демиров, имаше само 38 години!

ТРАГЕДИЈА: Почина музичарот Денис Демиров, имаше само 38 години!

ТРАГЕДИЈА: Почина музичарот Денис Демиров, имаше само 38 години! Естрадата и блиски пријатели денес на социјалните мрежи во неверување се простуваат со музичарот Денис Демиров од Скопје. Тој долги години наназад беше гитарист во групата ,,Газоза бенд” а починал утринава, на свои 38 години, пренесе ФОКУС . Веста за неговата смрт ни ја потврди и неговиот

Во сон почина музичарот Денис Демиров

Во сон почина музичарот Денис Демиров

Денес почина музичарот Денис Демиров од Скопје. Естрадата и неговите блиски пријатели на социјалните мрежи освен што ја споделија веста и во неверување се простуваат со музичарот. Тој долги години беше гитарист во групата ,,Газоза бенд” а почина утрово на 38 години. Веста за смртта ја споделија и внукот на Есма Реџепова, Симеон Атанасов, како … Continue

ГОЛЕМА ТРАГЕДИЈА: Познат македонски музичар почина на само 38 години

ГОЛЕМА ТРАГЕДИЈА: Познат македонски музичар почина на само 38 години

Естрадата и блиски пријатели денес на социјалните мрежи во неверување се простуваат со музичарот Денис Демиров од Скопје. Тој долги години наназад беше гитарист во групата ,,Газоза бенд” а починал утринава, на свои 38 години, пренесе ФОКУС. Веста за неговата смрт ни ја потврди и неговиот колега Џамбо Агушев, кој вели дека според првичните информации

Во сон почина музичарот Денис Демиров

Во сон почина музичарот Денис Демиров

Естрадата и блиски пријатели денес на социјалните мрежи во неверување се простуваат со музичарот Денис Демиров од Скопје. Тој долги години наназад беше гитарист во групата ,,Газоза бенд” а починал утринава, на свои 38 години. Веста за неговата смрт ни ја потврди и неговиот колега Џамбо Агушев, кој вели дека според првичните информации кои ги добил,

Почина музичарот Денис Демиров

Почина музичарот Денис Демиров

Младиот музичар Денис Демиров, попознат како дел од групата ,,Газоза бенд”, починал утринава, на свои 38 години. Веста за неговата смрт ја потврдил и неговиот колега Џамбо Агушев, кој изјавил дека според првичните информации кои ги добил, Демиров починал дома, во сон. Имал проблеми со шеќерот и висок крвен притисок. – Многу жално, Денис над 20 години

Во сон почина музичарот Денис Демиров

Во сон почина музичарот Денис Демиров

Естрадата и блиски пријатели денес на социјалните мрежи во неверување се простуваат со музичарот Денис Демиров од Скопје. Тој долги години наназад беше гитарист во групата ,,Газоза бенд” а починал утринава, на свои 38 години. Веста за неговата смрт ни ја потврди и неговиот колега Џамбо Агушев, кој вели дека според првичните информации кои ги добил,