притисни ентер »

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот, соопшти ресорниот министер Венко Филипче на попладневната прес-конференција. Како што рече тој, Светската Здравствена Организација го потврдила учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот, соопшти ресорниот министер Венко Филипче на попладневната прес-конференција. Како што рече тој, Светската Здравствена Организација го потврдила учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што

Македонија дел од два меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Македонија дел од два меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот, соопшти ресорниот министер Венко Филипче на попладневната прес-конференција. Како што рече тој, Светската здравствена организација го потврдила учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што

МЗ: Од денеска ние сме  меѓу земјите кои ќе спроведуваат два меѓународни проекти за борба против коронавирусот

МЗ: Од денеска ние сме меѓу земјите кои ќе спроведуваат два меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот. Имено, денеска Светската Здравствена Организација го потврди учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што претставува голема, меѓународна студија дизајнирана да даде податоци за најефикасен

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот, соопшти ресорниот министер Венко Филипче на попладневната прес-конференција. Како што рече тој, Светската Здравствена Организација го потврдила учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што

МЗ:Од денеска во нашата земја, два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

МЗ:Од денеска во нашата земја, два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Имено, денеска Светската Здравствена Организација го потврди учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што претставува голема, меѓународна студија дизајнирана да даде податоци за најефикасен треман во лекувањето на пациентите со КОВИД-19. Целта на студијата е во рамки на дефинирани протоколи да се следи ефикасноста на 5 тераписки опции

Од денеска во Македонија ќе спроведуваат два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Од денеска во Македонија ќе спроведуваат два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Од денеска Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот. „Имено, денеска Светската Здравствена Организација го потврди учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што претставува голема, меѓународна студија дизајнирана да даде податоци за најефикасен треман во лекувањето

Македонија дел од два меѓународни проекти за борба против корона вирусот

Македонија дел од два меѓународни проекти за борба против корона вирусот

Од денеска Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против корона вирусот, соопштија од Министерството за здравство. -Имено, денеска Светската Здравствена Организација го потврди учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што претставува голема, меѓународна студија дизајнирана да даде

МЗ: Од денеска Северна Македонија една од земјите кои ќе спроведуваат два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот

МЗ: Од денеска Северна Македонија една од земјите кои ќе спроведуваат два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Скопје, 26 март 2020 Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот. Имено, денеска Светската Здравствена Организација го потврди учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што претставува голема, меѓународна студија дизајнирана да даде податоци

МЗ: Од денеска Македонија една од земјите кои ќе спроведуваат два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот

МЗ: Од денеска Македонија една од земјите кои ќе спроведуваат два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Од денеска Република „Северна“ Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот, велат од Министерството за здравство. Д енеска Светската Здравствена Организација го потврди учеството на Македонија во програмата „Солидарност“, што претставува голема, меѓународна студија дизајнирана

Терапијата на Инфективна клиника влегува во меѓународна студија

Терапијата на Инфективна клиника влегува во меѓународна студија

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот. Имено, денеска Светската Здравствена Организација го потврди учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што претставува голема, меѓународна студија дизајнирана да даде податоци за најефикасен

МЗ: Од денеска Северна Македонија една од земјите кои ќе спроведуваат два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот

МЗ: Од денеска Северна Македонија една од земјите кои ќе спроведуваат два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот. Имено, денеска Светската Здравствена Организација го потврди учеството на нашата земја во програмата „Солидарност”, што претставува голема, меѓународна студија дизајнирана да даде податоци за најефикасен

Два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот ќе се спроведуваат во земјава

Два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот ќе се спроведуваат во земјава

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот, соопштија од Министерството за здравство. „Имено, денеска Светската Здравствена Организација го потврди учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што претставува голема, меѓународна студија