притисни ентер »

Амди сепак направи свадба за внуката, само за 200 гости во Истанбул? (фото)

Амди сепак направи свадба за внуката, само за 200 гости во Истанбул? (фото)

Поради забраната во Македонија, Амди Бајрам направи свадба за својата внука во Истанбул со 200 гости од земјава, јави Алмакос . Засега нема ниту потврда, ниту демант на оваа вест објавена од Алмакос од Амди Бајрам.

Амди сепак направи свадба за внуката, само за 200 гости во Истанбул? (фото)

Амди сепак направи свадба за внуката, само за 200 гости во Истанбул? (фото)

Поради забраната во Македонија, Амди Бајрам направи свадба за својата внука во Истанбул со 200 гости од земјава, јави Алмакос . Засега нема ниту потврда, ниту демант на оваа вест објавена од Алмакос од Амди Бајрам.

(Видео) Амди Бајрам го претрка Ковид 19, па со 600 гости тераше свадба на внуката во Турција

(Видео) Амди Бајрам го претрка Ковид 19, па со 600 гости тераше свадба на внуката во Турција

Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва направи свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се одржа на брод на Босфор, а биле поканети над 600 гости од кои 200 биле само од Македонија. Синот на Амди, Габриел, на својот „Фејсбук“ профил пренесе дел од атмосферата. Невестата на главата носеше венче кое гостите го полнеа со евра. Музичарите им ги

„Непокорниот“ Амди Бајрам - ако не може во Македонија, за свадба на внука не е далеку ни Турција

„Непокорниот“ Амди Бајрам - ако не може во Македонија, за свадба на внука не е далеку ни Турција

Не во Македонија, туку во Турција. Ако е за свадба на внука, Турција не е далеку за да се направи свадба. Претседателот на Сојузот на Ромите, Амди Бајрам вечерва прави свадба за внуката Перихан во Истанбул. Големата веселба се случува на брод на Босфор, со над 200 гости од Македонија. Видеа од свадбената веселба на својот Фејсбук профил објави синот

Амди Бајрам прави свадба за внуката во Истанбул со 200 гости од Македонија

Амди Бајрам прави свадба за внуката во Истанбул со 200 гости од Македонија

Амди Бајрам прави свадба за внуката во Истанбул со 200 гости од Македонија Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва прави свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се случува на брод на Босфор, со над 200 гости од Македонија. Во земјава, поради коронавирусот забрането е организирање свадби, па поради тоа Амди Бајрам решил свадбената прослава

Амди Бајрам прави свадба за внуката во Истанбул со 200 гости од Македонија, поради ковид забраната за семејни собирања дома

Амди Бајрам прави свадба за внуката во Истанбул со 200 гости од Македонија, поради ковид забраната за семејни собирања дома

Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва прави свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се случува на брод на Босфор, со над 200 гости од Македонија. Во земјава, поради коронавирусот забрането е организирање свадби, па поради тоа Амди Бајрам решил свадбената прослава да ја организира во Турција каде нема ваква забрана. Видеа од свадбата на ќерка

Амди Бајрам ја мажи внуката во Истанбул (ВИДЕО)

Амди Бајрам ја мажи внуката во Истанбул (ВИДЕО)

Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва прави свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се случува на брод на Босфор, со над 200 гости од Македонија.  Во земјава, поради коронавирусот забрането е организирање свадби, па поради тоа Амди Бајрам решил свадбената прослава да ја организира во Турција каде нема ваква забрана.  Прочитајте и... Косово:

Амди Бајрам пpaви cвaдбa зa внyкaтa вo Истнбул сo 200 гocти oд Македонија

Амди Бајрам пpaви cвaдбa зa внyкaтa вo Истнбул сo 200 гocти oд Македонија

Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва прави свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се случува на брод на Босфор, со над 200 гости од Македонија. Во земјава, поради коронавирусот забрането е организирање свадби, па поради тоа Амди Бајрам решил свадбената прослава да ја организира во Турција каде нема ваква забрана. Видеа од свадбата на ќерка

Амди Бајрам во Истанбул прави свадба за внуката

Амди Бајрам во Истанбул прави свадба за внуката

Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва прави свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се случува на брод на Босфор, со над 200 гости од Македонија, пренесува порталот СДК. Во земјава, поради коронавирусот забрането е организирање свадби, па поради тоа Амди Бајрам решил свадбената прослава да ја организира во Турција каде нема ваква забрана