притисни ентер »

Мицкоски за случајот „Монструм“: Заев неколку пати ги одзема животите на тие млади луѓе

Мицкоски за случајот „Монструм“: Заев неколку пати ги одзема животите на тие млади луѓе

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешната прес конференција зборуваше за случајот „Монструм“ каде истакна дека Зоран Заев додека беше во опозиција манипулираше со судбината на роднините на убиените кај Смилковско Езеро. Според Мицкоски со таа манипулација која ја направи Заев неколку пати им ги одземаше животите на тие млади луѓе

За каква вистина зборуваше Заев за „Монструм“?

За каква вистина зборуваше Заев за „Монструм“?

Tоп Македонија главна страна За каква вистина зборуваше Заев за „Монструм“? 3 минути ago Невините луѓе на Заев сепак биле виновни. Случајот „Монструм“ кој право беше разрешен уште за време на минатата Власт, беше повторно отворен поради тврдењата на актуелниот премиер – тогашен лидер на опозицијата Зоран Заев кој тврдеше дека во прислушкуваните разговори

Мицкоски: Заев од опозиција манипулираше со судбината на роднините на убиените кај Смилковско и по неколку пати им ги одзема животите на тие млади луѓе

Мицкоски: Заев од опозиција манипулираше со судбината на роднините на убиените кај Смилковско и по неколку пати им ги одзема животите на тие млади луѓе

Мицкоски: Заев од опозиција манипулираше со судбината на роднините на убиените кај Смилковско и по неколку пати им ги одзема животите на тие млади луѓе Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешната прес конференција зборуваше за случајот „Монструм“ каде истакна дека Зоран Заев додека беше во опозиција манипулираше со судбината на роднините

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за "Монструм"

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за "Монструм"

Монструмот Заев да се извини за лагите за "Монструм". Заев со години ги лажеше родителите на убиените деца и нивните роднини дека има друга вистина за "Монструм" и дека други се убијците. Денеска судот ги потврди казните, а друга вистина не е утврдена. Заев лажеше и манипулираше со чувствата на роднините на убиените, но и на целата нација. Заев ја

Мицкоски: Со манипулацијата која ја правеше Заев за случајот „Монструм“ неколку пати им ги одземаше животите на младите луѓе

Мицкоски: Со манипулацијата која ја правеше Заев за случајот „Монструм“ неколку пати им ги одземаше животите на младите луѓе

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешната прес конференција зборуваше за случајот „Монструм“ каде истакна дека Зоран Заев додека беше во опозиција манипулираше со судбината на роднините на убиените кај Смилковско Езеро. Според Мицкоски со таа манипулација која ја направи Заев неколку пати им ги одземаше животите на тие млади луѓе

Мицкоски: Заев манипулираше со судбината на роднините на убиените кај Смилковско-неколку пати им ги одземаше животите на тие млади луѓе

Мицкоски: Заев манипулираше со судбината на роднините на убиените кај Смилковско-неколку пати им ги одземаше животите на тие млади луѓе

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешната прес конференција зборуваше за случајот „Монструм“ каде истакна дека Зоран Заев додека беше во опозиција манипулираше со судбината на роднините на убиените кај Смилковско Езеро. Според Мицкоски со таа манипулација која ја направи Заев неколку пати им ги одземаше животите на тие млади луѓе

ВМРО-ДПМНЕ: Заев да се извини за лагите за „Монструм“

ВМРО-ДПМНЕ: Заев да се извини за лагите за „Монструм“

Од ВМРО-ДПМНЕ побараа извинување од премиерот Зоран Заев за случувањата во случајот „Монструм“. „Монструмот Заев да се извини за лагите за „Монструм“. Заев со години ги лажеше родителите на убиените деца и нивните роднини дека има друга вистина за „Монструм“ и дека други се убијците“, стои во соопштението од оваа партија. Спореде ВМРО-ДПМНЕ, Заев ја

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”

Од ВМРО-ДПМНЕ побараа извинување од премиерот Зоран Заев за случувањата во предметот „Монструм“. „Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”. Заев со години ги лажеше родителите на убиените деца и нивните роднини дека има друга вистина за “Монструм” и дека други се убијците“, стои во соопштението од оваа партија. Спореде ВМРО-ДПМНЕ, Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”

Од ВМРО-ДПМНЕ побараа извинување од премиерот Зоран Заев за случувањата во случајот „Монструм“. „Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”. Заев со години ги лажеше родителите на убиените деца и нивните роднини дека има друга вистина за “Монструм” и дека други се убијците“, стои во соопштението од оваа партија. Спореде ВМРО-ДПМНЕ, Заев ја

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”

Од ВМРО-ДПМНЕ побараа извинување од премиерот Зоран Заев за случувањата во случајот „Монструм“. „Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”. Заев со години ги лажеше родителите на убиените деца и нивните роднини дека има друга вистина за “Монструм” и дека други се убијците“, стои во соопштението од оваа партија. Спореде ВМРО-ДПМНЕ, Заев ја

Мицкоски: Заев со манипулациите на убиените кај Смилковско и по неколку пати им ги одзема животите

Мицкоски: Заев со манипулациите на убиените кај Смилковско и по неколку пати им ги одзема животите

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешната прес конференција зборуваше за случајот „Монструм“ каде истакна дека Зоран Заев додека беше во опозиција манипулираше со судбината на роднините на убиените кај Смилковско Езеро. Според Мицкоски со таа манипулација која ја направи Заев неколку пати им ги одземаше животите на тие млади луѓе

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за "Монструм"

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за "Монструм"

Монструмот Заев да се извини за лагите за "Монструм". Заев со години ги лажеше родителите на убиените деца и нивните роднини дека има друга вистина за "Монструм" и дека други се убијците. Денеска судот ги потврди казните, а друга вистина не е утврдена. Заев лажеше и манипулираше со чувствата на роднините на убиените, но и на целата нација. Заев ја

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за "Монструм"

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за "Монструм"

Денеска судот ги потврди казните, а друга вистина не е утврдена. Заев лажеше и манипулираше со чувствата на роднините на убиените, но и на целата нација. Заев ја злоупотреби трагедијата на убиените за политичка корист и нижење на политички поени. Заев лажеше дека поседува докази, докази немаше. Заев лажеше и наведуваше цела јавност лаги и невистини

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм” Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”. Заев со години ги лажеше родителите на убиените деца и нивните роднини дека има друга вистина за “Монструм” и дека други се убијците, се вели во партиското соопштение на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. -Денеска судот ги потврди казните, а

ВМРО-ДПМНЕ: Заев да се извини за лагите за „Монстум“-лажеше и манипулираше со чувствата на роднините на убиените

ВМРО-ДПМНЕ: Заев да се извини за лагите за „Монстум“-лажеше и манипулираше со чувствата на роднините на убиените

Од опозициската ВМРО-ДПМНЕ денеска преку партиско соопштение посочуваат премиерот Зоран Заев да се извини за лагите за предметот „Монструм“. „Заев со години ги лажеше родителите на убиените деца и нивните роднини дека има друга вистина за “Монструм” и дека други се убијците. Денеска судот ги потврди казните, а друга вистина не е утврдена. Заев лажеше

Moнcтpyмoт Заев дa ce извини зa лaгитe зa “Moнcтpyм”

Moнcтpyмoт Заев дa ce извини зa лaгитe зa “Moнcтpyм”

Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”. Заев со години ги лажеше родителите на убиените деца и нивните роднини дека има друга вистина за “Монструм” и дека други се убијците. Денеска судот ги потврди казните, а друга вистина не е утврдена. Заев лажеше и манипулираше со чувствата на роднините на убиените, но и на целата нација. Заев ја

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”

ВМРО-ДПМНЕ: Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”

Монструмот Заев да се извини за лагите за “Монструм”. Заев со години ги лажеше родителите на убиените деца и нивните роднини дека има друга вистина за “Монструм” и дека други се убијците. Денеска судот ги потврди казните, а друга вистина не е утврдена. Заев лажеше и манипулираше со чувствата на роднините на убиените, но и на целата нација. Заев ја