притисни ентер »

Ердоган во посета на Србија на крај на август

Ердоган во посета на Србија на крај на август

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган ќe ја посети Србија на 29 август, при што претседателот Александар Вучиќ и шефот на турската држава ќе го официјализираат почетокот на изградбата на автопатот Белград – Сараево, пишува „Танјуг“. Според неофицијални информации, за време на посетата на Ердоган треба да почне и реконструкцијата на патот Нови Пазар-Тутин

Ердоган во Србија на 29 август, започнува изградбата на автопатот Белград-Сараево

Ердоган во Србија на 29 август, започнува изградбата на автопатот Белград-Сараево

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган ќe ја посети Србија на 29 август, при што претседателот Александар Вучиќ и шефот на турската држава ќе го официјализираат почетокот на изградбата на автопатот Белград – Сараево,  пишува „Танјуг“. Според неофицијални информации, за време на посетата на Ердоган треба да започне и реконструкцијата на патот Нови

Ердоган доаѓа во Србија за камен – темелник на автопатот Белград-Сараево

Ердоган доаѓа во Србија за камен – темелник на автопатот Белград-Сараево

Ердоган заедно со српскиот претседател Александар Вучиќ ќе го означат почетокот на изградбата на ноцвиот автопат Белград- Сараево. Според неофицијални информации до кои дојде српската информативна агенција Танјуг, за време на посетата во Србија , Ердоган ќе го означи и почетокот на работите за реконструкција на регионалниот пат Нови Пазар- Тутин ,

Ердоган во Србија на 29 август, започнува изградбата на автопатот Белград-Сараево

Ердоган во Србија на 29 август, започнува изградбата на автопатот Белград-Сараево

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган ќe ја посети Србија на 29 август, при што претседателот Александар Вучиќ и шефот на турската држава ќе го официјализираат почетокот на изградбата на автопатот Белград – Сараево,  пишува „Танјуг“. Според неофицијални информации, за време на посетата на Ердоган треба да започне и реконструкцијата на патот Нови

Ердоган во Србија на 29 август, започнува изградбата на автопатот Белград-Сараево

Ердоган во Србија на 29 август, започнува изградбата на автопатот Белград-Сараево

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган ќe ја посети Србија на 29 август, при што претседателот Александар Вучиќ и шефот на турската држава ќе го официјализираат почетокот на изградбата на автопатот Белград – Сараево,  пишува „Танјуг“. Според неофицијални информации, за време на посетата на Ердоган треба да започне и реконструкцијата на патот Нови

Ердоган во Србија на 29 август

Ердоган во Србија на 29 август

Шефот на турската држава Реџеп Таип Ердоган ќe ја посети Србија на 29 август, при што претседателот Александар Вучиќ и турскиот претседател официјално ќе го означат почетокот на изградбата на автопатот Белград - Сараево, објави новинската агенција „Танјуг“. Според неофицијални информации, објавува агенцијата, за време на посетата на Ердоган треба да

Ердоган се подготвува за посета на Србија

Ердоган се подготвува за посета на Србија

Турскиот претседател, Реџеп Тајип Ердоган, на 29 август ќе отпатува во официјална посета на Србија, во чии рамки со претседателот Александар Вучиќ, ќе го официјализираат почетокот на изградбата на автопатот Белград  – Сараево, пренесува Танјуг. Според неофицијални информации, за време на посетата на Ердоган, би требало да започне и реконструкцијата

Ердоган во Србија на 29 август, почнува изградбата на автопатот Белград-Сараево

Ердоган во Србија на 29 август, почнува изградбата на автопатот Белград-Сараево

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган ќe ја посети Србија на 29 август, при што претседателот Александар Вучиќ и шефот на турската држава ќе го официјализираат почетокот на изградбата на автопатот Белград – Сараево,  пишува „Танјуг“. Според неофицијални информации, за време на посетата на Ердоган треба да почне и реконструкцијата на патот Нови Пазар-Тутин