притисни ентер »

Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска. „Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од инфекцијата и од стравот од инфекција, но и од психолошките последици од

Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска. „Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од инфекцијата и од стравот од инфекција, но и од психолошките последици од

Пандемијата на коронавирусот ќе има долгорочно влијание на менталното здравје

Пандемијата на коронавирусот ќе има долгорочно влијание на менталното здравје

Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска. „Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од инфекцијата и од стравот од инфекција, но и од психолошките последици од

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска. „Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од инфекцијата и од стравот од инфекција, но и од психолошките последици од

Ковид пандемијата ќе остави психолошки лузни на менталното здравје

Ковид пандемијата ќе остави психолошки лузни на менталното здравје

Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска. „Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од инфекцијата и од стравот од инфекција, но и од психолошките последици од

Пандемијата на коронавирусот ќе има долгорочно влијание на менталното здравје

Пандемијата на коронавирусот ќе има долгорочно влијание на менталното здравје

Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска. „Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од инфекцијата и од стравот од инфекција, но и од психолошките последици од

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

– Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска. „Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од инфекцијата и од стравот од инфекција, но и од психолошките последици

Пандемијата со коронавирусот долгорочно ќе влијае на менталното здравје

Пандемијата со коронавирусот долгорочно ќе влијае на менталното здравје

Пандемијата со коронавирусот долгорочно ќе влијае на менталното здравје Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска. „Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

„Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од инфекцијата и од стравот од инфекција, но и од психолошките последици од заклучувањето и самоизолацијата, за што многумина се одлучија во обид да го запрат ширењето на болеста", наведува СЗО. Покрај тоа, и грижата за невработеноста, финансиите и социјалната изолација може да доведат до

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата А.П. Пред 5 секунди Фото: Архива Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска „Психолошките лузни што ги остави пандемијата

СЗО: Паѓа менталното здравје поради пандемијата

СЗО: Паѓа менталното здравје поради пандемијата

Тедрос Аданом Гебрејесус е кандидат за генерален дирекотр на СЗО Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска. „Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од инфекцијата

СЗО: И менталното здравје страда поради пандемијата

СЗО: И менталното здравје страда поради пандемијата

Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска. „Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од инфекцијата и од стравот од инфекција, но и од психолошките последици од

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска. „Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од инфекцијата и од стравот од инфекција, но и од психолошките последици од

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска. „Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од инфекцијата и од стравот од инфекција, но и од психолошките последици од

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај објавен денеска. „Психолошките лузни што ги остави пандемијата произлегуваат и од инфекцијата и од стравот од инфекција, но и од психолошките последици од