притисни ентер »

Посебен сообраќаен режим на скопските улици поради концертот на Здравко Чолиќ

Посебен сообраќаен режим на скопските улици поради концертот на Здравко Чолиќ

Популарниот српски пејач Здравко Чолиќ во сабота (15 јуни) ќе одржи концерт на стадионот „Тодор Проески“ со почеток од 20 часот. Како што информираат од МВР, поради овој музички настан ќе биде воведен посебен режим на сообраќајот во периодот од 18:00 до 23:00 часот. Истиот ќе се состои од периодично пренасочување на сообраќајот на булеварот Илинден,

Пренасочување на сообраќајот поради концертот на Здравко Чолиќ

Пренасочување на сообраќајот поради концертот на Здравко Чолиќ

Одделението за безбедност на патниот сообраќај утре од 18 до 23 часот ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот поради концертот на пејачот Здравко Чолиќ, што ќе се одржи на стадионот „Тодор Проески“ во Скопје со почеток во 20 часот. Како што соопшти денеска МВР, ќе има периодично пренасочување на сообраќајот на булеварот „Илинден“, улиците

Утре посебен сообраќаен режим поради концертот на Здравко Чолиќ

Утре посебен сообраќаен режим поради концертот на Здравко Чолиќ

Популарниот српски пејач Здравко Чолиќ на 15 јуни (сабота) ќе одржи концерт на стадионот „Тодор Проески“ со почеток од 20 часот. Поради овој музички настан ќе биде воведен посебен режим на сообраќајот во периодот од 18:00 до 23:00 часот, информираат од МВР. Сообраќајот периодично ќе се пренасочува на булеварот Илинден, улицата Аминта Трети и улицата

Посебен сообраќаен режим на скопските улици поради концертот на Здравко Чолиќ

Посебен сообраќаен режим на скопските улици поради концертот на Здравко Чолиќ

Популарниот српски пејач Здравко Чолиќ во сабота (15 јуни) ќе одржи концерт на стадионот „Тодор Проески“ со почеток од 20 часот. Како што информираат од МВР, поради овој музички настан ќе биде воведен посебен режим на сообраќајот во периодот од 18:00 до 23:00 часот. Истиот ќе се состои од периодично пренасочување на сообраќајот на булеварот Илинден,

Пренасочување на сообраќајот поради концертот на Чолиќ

Пренасочување на сообраќајот поради концертот на Чолиќ

Како што соопшти денеска МВР, ќе има периодично пренасочување на сообраќајот на булеварот „Илинден", улиците „Аминта 3-ти" и „Наум Наумовски – Борче". За таа цел МВР апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници.

Посебен сообраќаен режим на скопските улици поради концертот на Здравко Чолиќ

Посебен сообраќаен режим на скопските улици поради концертот на Здравко Чолиќ

Популарниот српски пејач Здравко Чолиќ во сабота (15 јуни) ќе одржи концерт на стадионот „Тодор Проески“ со почеток од 20 часот. Како што информираат од МВР, поради овој музички настан ќе биде воведен посебен режим на сообраќајот во периодот од 18:00 до 23:00 часот. Истиот ќе се состои од периодично пренасочување на сообраќајот на булеварот Илинден,

Пренасочување на сообраќајот поради концертот на Чолиќ

Пренасочување на сообраќајот поради концертот на Чолиќ

Одделението за безбедност на патниот сообраќај утре од 18 до 23 часот ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот поради концертот на пејачот Здравко Чолиќ, што ќе се одржи на стадионот „Тодор Проески“ во Скопје со почеток во 20 часот. Како што соопшти денеска МВР, ќе има периодично пренасочување на сообраќајот на булеварот „Илинден“, улиците

Пренасочување на сообраќајот поради концертот на Чолиќ

Пренасочување на сообраќајот поради концертот на Чолиќ

Одделението за безбедност на патниот сообраќај утре од 18 до 23 часот ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот поради концертот на пејачот Здравко Чолиќ, што ќе се одржи на стадионот „Тодор Проески“ во Скопје со почеток во 20 часот. Како што соопшти денеска МВР, ќе има периодично пренасочување на сообраќајот на булеварот „Илинден“, улиците

Пренасочување на сообраќајот поради концертот на Чолиќ

Пренасочување на сообраќајот поради концертот на Чолиќ

Одделението за безбедност на патниот сообраќај утре од 18 до 23 часот ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот поради концертот на пејачот Здравко Чолиќ, што ќе се одржи на стадионот „Тодор Проески“ во Скопје со почеток во 20 часот. Како што соопшти денеска МВР, ќе има периодично пренасочување на сообраќајот на булеварот „Илинден“, улиците

Концертот на Здравко Чолиќ на стадион ќе го „поремети“ сообраќајот во Скопје

Концертот на Здравко Чолиќ на стадион ќе го „поремети“ сообраќајот во Скопје

Концертот на Здравко Чолиќ на стадион ќе го „поремети“ сообраќајот во Скопје На 15.06.2019 година со почеток во 20:00 часот на стадионот „Тодор Проески“ ќе се одржи концерт на пејачот Здравко Чолиќ. Од тие причини Одделението за Безбедност на патниот сообраќај ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот во периодот од 18:00 до 23:00 часот со

МВР: Пренасочување на сообраќајот поради концертот на Здравко Чолиќ

МВР: Пренасочување на сообраќајот поради концертот на Здравко Чолиќ

Одделението за безбедност на патниот сообраќај утре од 18 до 23 часот ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот поради концертот на пејачот Здравко Чолиќ, што ќе се одржи на стадионот „Тодор Проески" во Скопје со почеток во 20 часот. Како што соопшти денеска МВР, ќе има периодично пренасочување на сообраќајот на булеварот „Илинден", улиците

Концертот на Здравко Чолиќ на стадион ќе го „поремети“ сообраќајот во Скопје

Концертот на Здравко Чолиќ на стадион ќе го „поремети“ сообраќајот во Скопје

На 15.06.2019 година со почеток во 20:00 часот на стадионот „Тодор Проески“ ќе се одржи концерт на пејачот Здравко Чолиќ. Од тие причини Одделението за Безбедност на патниот сообраќај ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот во периодот од 18:00 до 23:00 часот со периодично пренасочување на сообраќајот на бул.„Илинден“, ул.„Аминта 3-ти“ и

Посебен режим на сообраќај поради концертот на Чолиќ

Посебен режим на сообраќај поради концертот на Чолиќ

Во сабота со почеток во 20 часот на стадионот „Тодор Проески“ ќе се одржи концерт на пејачот Здравко Чолиќ. Од тие причини Одделението за Безбедност на патниот сообраќај ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот во периодот од 18 до 23 часот со периодично пренасочување на сообраќајот на булевар Илинден, улица Аминта 3-ти и улица Наум Наумовски

Посебен сообраќаен режим за концертот на Здравко Чолиќ

Посебен сообраќаен режим за концертот на Здравко Чолиќ

Од Министерството за внатрешни работи најавуваат посебен сообраќаен режим поради концертот на музичката легенда Здравко Чолиќ, кој ќе се одржи во сабота во 20.00 часот на стадионот „Тоше Проески“. „Од тие причини Одделението за Безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот во периодот од 18:00 до 23:00 часот со периодично

Концертот на Здравко Чолиќ на стадион ќе го „поремети' сообраќајот во Скопје

Концертот на Здравко Чолиќ на стадион ќе го „поремети' сообраќајот во Скопје

На 15.06.2019 година со почеток во 20:00 часот на стадионот „Тодор Проески“ ќе се одржи концерт на пејачот Здравко Чолиќ. Од тие причини Одделението за Безбедност на патниот сообраќај ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот во периодот од 18:00 до 23:00 часот со периодично пренасочување на сообраќајот на бул.„Илинден“, ул.„Аминта 3-ти“ и

Поради концертот на Чолиќ, посебен режим на сообраќај

Поради концертот на Чолиќ, посебен режим на сообраќај

Во сабота со почеток во 20 часот на стадионот „Тодор Проески“ ќе се одржи концерт на пејачот Здравко Чолиќ. Од тие причини Одделението за Безбедност на патниот сообраќај ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот во периодот од 18 до 23 часот со периодично пренасочување на сообраќајот на булевар Илинден, улица Аминта 3-ти и улица Наум Наумовски

Утре изменет режим на сообраќај поради концертот на Здравко Чолиќ

Утре изменет режим на сообраќај поради концертот на Здравко Чолиќ

На 15.06.2019 година (сабота) со почеток во 20:00 часот на стадионот „Тодор Проески“ ќе се одржи концерт на пејачот Здравко Чолиќ. Од тие причини Одделението за Безбедност на патниот сообраќај ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот во периодот од 18:00 до 23:00 часот со периодично пренасочување на сообраќајот на бул.„Илинден“, ул.„Аминта