притисни ентер »

Ноне одговори дали планира да се врати на музиката и пеењето (ФОТО)

Ноне одговори дали планира да се врати на музиката и пеењето (ФОТО)

Некогашната македонска пејачка Ноне Неделковски, веќе долги години не се занимава со музика и работи на брод во Америка. Но, луѓето никако не ги забораваат нејзините хитови и се уште се заинтересирани што прави и каде е. Поради пандемијата таа се врати во родниот Велес, каде ужива со најблиските. Таа на социјалните мрежи одлучи да одговара на прашања

Ноне одговори дали планира да се врати на музиката и пеењето (ФОТО)

Ноне одговори дали планира да се врати на музиката и пеењето (ФОТО)

Некогашната македонска пејачка Ноне Неделковски, веќе долги години не се занимава со музика и работи на брод во Америка. Но, луѓето никако не ги забораваат нејзините хитови и се уште се заинтересирани што прави и каде е. Поради пандемијата таа се врати во родниот Велес, каде ужива со најблиските. Таа на социјалните мрежи одлучи да одговара на прашања

Ноне со одговор за тоа дали планира да се врати на музичката сцена

Ноне со одговор за тоа дали планира да се врати на музичката сцена

Ноне со одговор за тоа дали планира да се врати на музичката сцена Некогашната македонска пејачка Ноне Неделковски, веќе долги години не се занимава со музика и работи на брод во Америка. Но, луѓето никако не ги забораваат нејзините хитови и се уште се заинтересирани што прави и каде е. Поради пандемијата таа се врати во родниот Велес, каде ужива со

(Фото) Ноне одговори дали планира да се врати на музиката и пеењето

(Фото) Ноне одговори дали планира да се врати на музиката и пеењето

Некогашната македонска пејачка Ноне Неделковски, веќе долги години не се занимава со музика и работи на брод во Америка. Но, луѓето никако не ги забораваат нејзините хитови и се уште се заинтересирани што прави и каде е. Поради пандемијата таа се врати во родниот Велес, каде ужива со најблиските. Таа на социјалните мрежи одлучи да одговара на прашања

Ноне одговори дали планира да се врати на музиката и пеењето

Ноне одговори дали планира да се врати на музиката и пеењето

Некогашната македонска пејачка Ноне Неделковски, веќе долги години не се занимава со музика и работи на брод во Америка. Но, луѓето никако не ги забораваат нејзините хитови и се уште се заинтересирани што прави и каде е. Поради пандемијата таа се врати во родниот Велес, каде ужива со најблиските. Таа на социјалните мрежи одлучи да одговара на прашања

Ќе се врати ли Ноне на музичката сцена – прв пат јавно проговори

Ќе се врати ли Ноне на музичката сцена – прв пат јавно проговори

| јули 31, 2020 Македонската пејачка Ноне Неделковска која одамна не е веќе на сцената а ја паметиме по хитовите „Најди малку време“, „Лесно ко 2 и 2“, „Зошто баш ти“, „Немам време јас за чекање“ и многу други хитови. Таа ја остави музичката кариера и замина на работа на брод. Новата работа и ангажман, и овозможија на Ноне да го прошета речиси цел

Следбениците на „Инстаграм“ ја прашаа Ноне дали ќе се врати на музиката – еве што им одговори!

Следбениците на „Инстаграм“ ја прашаа Ноне дали ќе се врати на музиката – еве што им одговори!

фото: Инстаграм Некогашната македонската пејачка Ноне Неделковска која публиката ја памети по хитовите „Најди малку време“, „Лесно ко 2 и 2“, „Зошто баш ти“, „Немам време јас за чекање“ и многу други, веќе неколку години ја остави музичката кариера и замина на работа на брод. Со ова нејзина нова работа и ангажман, Ноне го прошета речиси цел свет, па