притисни ентер »

Милионер нуди 16.000 евра на оној што ќе ја заведе неговата свршеница

Милионер нуди 16.000 евра на оној што ќе ја заведе неговата свршеница

Милионер решил да ја стави својата свршеница на тест пред да се ожени, за да се осигура дека му е верна. Тој понудил 16.000 евра на  секој што  ќе се обидел да ја заведе неговата девојка. Тие се во врска повеќе од една година, но бидејќи претходно имал лоши искуства со жените кои биле со него само заради пари, решил овој пат да биде сигурен. Милионерот,

Милионер нуди 16.000 евра на оној што ќе ја заведе неговата свршеница

Милионер нуди 16.000 евра на оној што ќе ја заведе неговата свршеница

Милионер решил да ја стави својата свршеница на тест пред да се ожени, за да се осигура дека му е верна. Тој понудил 16.000 евра на  секој што  ќе се обидел да ја заведе неговата девојка. Тие се во врска повеќе од една година, но бидејќи претходно имал лоши искуства со жените кои биле со него само заради пари, решил овој пат да биде сигурен. Милионерот,

Милионер нуди 16.000 евра на оној што ќе ја заведе неговата свршеница

Милионер нуди 16.000 евра на оној што ќе ја заведе неговата свршеница

Милионер решил да ја стави својата свршеница на тест пред да се ожени, за да се осигура дека му е верна. Тој понудил 16.000 евра на  секој што  ќе се обидел да ја заведе неговата девојка. Тие се во врска повеќе од една година, но бидејќи претходно имал лоши искуства со жените кои биле со него само заради пари, решил овој пат да биде сигурен. Милионерот,

Милионер нуди 16.000 евра на оној што ќе ја заведе неговата свршеница

Милионер нуди 16.000 евра на оној што ќе ја заведе неговата свршеница

Милионер решил да ја стави својата свршеница на тест пред да се ожени, за да се осигура дека му е верна. Тој понудил 16.000 евра на  секој што  ќе се обидел да ја заведе неговата девојка. Тие се во врска повеќе од една година, но бидејќи претходно имал лоши искуства со жените кои биле со него само заради пари, решил овој пат да биде сигурен. Милионерот,