Десет сигнали кои докажуваат дека е полуден по вас

Понекогаш е теко да ги дешифрирате мажите, но тоа не значи дека вешто се сокриваат. Еве неколку сигурни знаци кои откриваат дека е луд за вас. Понекогаш на секоја девојка добро ќе и дојде магично стапче со помош на кое би можела да дознае што се мота во главата на нејзиниот симпатија или момчето со кое штотуку почнала да се гледа. Меѓутоа, постојат