притисни ентер »

Цеца и Аца Лукас имаат ЗАБРАНА ДА ВЛЕЗАТ ВО САД - Ова се причините

Цеца и Аца Лукас имаат ЗАБРАНА ДА ВЛЕЗАТ ВО САД - Ова се причините

Дел од најпопуларните ѕвезди во регионот имаат забрана за патување во САД.  Фолк дивата Цеца Ражнатовиќ веќе со години е на списокот на лица кои имаат забранет пристап, како и Аца Лукас. Цеца на тој список е од 2003 година кога беше уапсена за време на акцијата „Сабја“, како што напишаа медиумите била заведена по шифра 410 која означува тероризам и

Цеца и Аца Лукас имаат ЗАБРАНА ДА ВЛЕЗАТ ВО САД - Ова се причините

Цеца и Аца Лукас имаат ЗАБРАНА ДА ВЛЕЗАТ ВО САД - Ова се причините

Дел од најпопуларните ѕвезди во регионот имаат забрана за патување во САД.  Фолк дивата Цеца Ражнатовиќ веќе со години е на списокот на лица кои имаат забранет пристап, како и Аца Лукас. Цеца на тој список е од 2003 година кога беше уапсена за време на акцијата „Сабја“, како што напишаа медиумите била заведена по шифра 410 која означува тероризам и

Српските ѕвезди, непожелни гости во САД: Цеца се води како „терорист“, а на Лукас прво му правеле тест за дрога, па го одбиле за американска виза заради „семејно насилство“ (ФОТО)

Српските ѕвезди, непожелни гости во САД: Цеца се води како „терорист“, а на Лукас прво му правеле тест за дрога, па го одбиле за американска виза заради „семејно насилство“ (ФОТО)

Американците во матичната земја не сакаат да ги видат ниту најбараните српски пејачи. Зелена карта за влез во Америка со години им недостасува на Светлана Цеца Ражнатовиќ и на Аца Лукас. Ражнатовиќ е на забранетиот список уште од 2003 година, кога беше уапсена за време на кампањата „Сабја“. Како што се коментираше, во амбасадата на САД  Цеца е заведена