Вирусот најлошо им влијае на политичарите и на поповите

Четири попа качени на камионче е како почеток на добар виц, но, за жал, сите ние ги видовме видеата од Велес и од Кавадарци. Едниот поп прска со „света вода“ по улиците, другиот држи икона, третиот потпевнува молитва, а четвртиот мавта со крстот Кога сте болни, одите на лекар. Најчесто на матичен, а предвид доаѓа и внучето на сосетката, кое од мало