притисни ентер »

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD“

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD“

Донација од 20 илјади маски доби Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD“ – Благодариме за гестот, во овие тешки времиња, секоја дополнителна заштита за припадниците на Армијата кои се во служба на заштитата на безбедноста и здравјето на граѓаните, е добредојдена!, пишува на Фејсбук профилот на Министерството за одбрана. Турскиот бизнисмен Јашар

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD“

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD“

Донација од 20 илјади маски доби Армијата од компанијата „ Milaya Capital LTD“ – Благодариме за гестот, во овие тешки времиња, секоја дополнителна заштита за припадниците на Армијата кои се во служба на заштитата на безбедноста и здравјето на граѓаните, е добредојдена!, пишува на Фејсбук профилот на Министерството за одбрана. Турскиот бизнисмен Јашар

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD"

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD"

– Благодариме за гестот, во овие тешки времиња, секоја дополнителна заштита за припадниците на Армијата кои се во служба на заштитата на безбедноста и здравјето на граѓаните, е добредојдена!, пишува на Фејсбук профилот на Министерството за одбрана. Турскиот бизнисмен Јашар Ајавефе кој е сопственик на компанијата „ Milaya Capital LTD" најави дека ќе

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD”

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD”

Донација од 20 илјади маски доби Армијата од компанијата „ Milaya Capital LTD” – Благодариме за гестот, во овие тешки времиња, секоја дополнителна заштита за припадниците на Армијата кои се во служба на заштитата на безбедноста и здравјето на граѓаните, е добредојдена!, пишува на Фејсбук профилот на Министерството за одбрана. Турскиот бизнисмен Јашар

Донација од турска компанија, 20.000 маски за Армијата

Донација од турска компанија, 20.000 маски за Армијата

Турската компанија „Milaya Capital LTD" донираше 20 илјади маски за македонската армија. „Благодариме за гестот, во овие тешки времиња, секоја дополнителна заштита за припадниците на Армијата кои се во служба на заштитата на безбедноста и здравјето на граѓаните, е добредојдена“, пишува на фејсбук-профилот на Министерството за одбрана. Турскиот бизнисмен

А ЗА ШЕЌЕРИНСКА?: Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD“

А ЗА ШЕЌЕРИНСКА?: Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD“

Донација од 20 илјади маски доби Армијата од компанијата „ Milaya Capital LTD“ – Благодариме за гестот, во овие тешки времиња, секоја дополнителна заштита за припадниците на Армијата кои се во служба на заштитата на безбедноста и здравјето на граѓаните, е добредојдена!, пишува на Фејсбук профилот на Министерството за одбрана. Турскиот бизнисмен Јашар

Турски бизнисмен донираше 20.000 маски за нашата армија

Турски бизнисмен донираше 20.000 маски за нашата армија

Донација од 20 илјади маски доби Армијата од компанијата „ Milaya Capital LTD“. – Благодариме за гестот, во овие тешки времиња, секоја дополнителна заштита за припадниците на Армијата кои се во служба на заштитата на безбедноста и здравјето на граѓаните, е добредојдена!, пишува на Фејсбук профилот на Министерството за одбрана. Турскиот бизнисмен Јашар

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD“

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD“

– Донација од 20 илјади маски доби Армијата од компанијата „ Milaya Capital LTD“ – Благодариме за гестот, во овие тешки времиња, секоја дополнителна заштита за припадниците на Армијата кои се во служба на заштитата на безбедноста и здравјето на граѓаните, е добредојдена!, пишува на Фејсбук профилот на Министерството за одбрана. Турскиот бизнисмен Јашар

Армијата доби донација од 20.000 заштитни маски

Армијата доби донација од 20.000 заштитни маски

Донација од 20 илјади маски доби Армијата од компанијата „ Milaya Capital LTD“ – Благодариме за гестот, во овие тешки времиња, секоја дополнителна заштита за припадниците на Армијата кои се во служба на заштитата на безбедноста и здравјето на граѓаните, е добредојдена! , пишува на „Фејсбук“ профилот на Министерството за одбрана. Турскиот бизнисмен

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD”

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD”

Донација од 20 илјади маски доби Армијата од компанијата „ Milaya Capital LTD”. – Благодариме за гестот, во овие тешки времиња, секоја дополнителна заштита за припадниците на Армијата кои се во служба на заштитата на безбедноста и здравјето на граѓаните, е добредојдена!, пишува на Фејсбук профилот на Министерството за одбрана. Турскиот бизнисмен Јашар

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD”

Донација од 20.000 маски за Армијата од компанијата „Milaya Capital LTD”

Донација од 20 илјади маски доби Армијата од компанијата „ Milaya Capital LTD” – Благодариме за гестот, во овие тешки времиња, секоја дополнителна заштита за припадниците на Армијата кои се во служба на заштитата на безбедноста и здравјето на граѓаните, е добредојдена!, пишува на Фејсбук профилот на Министерството за одбрана. Турскиот бизнисмен Јашар