притисни ентер »

Инстаграм го укинува „Following“ табот во мобилната апликација

Инстаграм го укинува „Following“ табот во мобилната апликација

Инстаграм го потврди ова истакнувајќи дека „Following“ табот ќе се исфрли од неколку причини. Главна причина е фактот дека најголем број од корисниците не ни знаеле дека оваа опција постои. Така корисниците на Инстаграм нема веќе да можат да имаат увид во активностите на нивните Инстаграм пријатели, туку само во своите. Проблемот кој Инстаграм го има

Проверете какви новости има на Инстаграм

Проверете какви новости има на Инстаграм

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар. Причините за ваквата промена се многубројни, а една од главните е дека ја користеле сосема мал број корисници. Во овој таб можеше да се следи

ГОЛЕМА ПPOМЕНА: Инстаграм ги менува правилата на „игра“

ГОЛЕМА ПPOМЕНА: Инстаграм ги менува правилата на „игра“

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар. Причините за ваквата промена се многубројни, а една од главните е дека ја користеле сосема мал број корисници. Во овој таб можеше да се следи

Instagram отстрани една од најконтраверзните функции од својата апликација!

Instagram отстрани една од најконтраверзните функции од својата апликација!

Instagram постојано додава нови функции на својата апликација, но овој пат отстрани една од најстарите и најконтраверзните опции кои беа достапни... Отсега, ‘Following’ опцијата не е достапна во Activity feed делот. Оваа опција беше прв пат претставена во 2011 година и беше популарна меѓу корисниците. На почетокот, оваа опција беше најдобриот начин

Голема промена: Инстаграм ги менува правилата на „игра“

Голема промена: Инстаграм ги менува правилата на „игра“

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар. Pixabay Причините за ваквата промена се многубројни, а една од главните е дека ја користеле сосема мал број корисници. Во овој таб можеше да се

Instagram го исфрла Following табот во својата мобилна апликација

Instagram го исфрла Following табот во својата мобилна апликација

Instagram мобилната апликација поминува низ некои промени, а наскоро ќе биде отстранет Follow табот од Heart менито. Instagram ова го потврди, истакнувајќи дека Following табот го отфрла од неколку причини. Главна меѓу нив е тоа дека најголемиот број корисници не ни знаеше дека постои оваа опција. Проблемој кој Instagram го има со овој таб се состои