притисни ентер »

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Зголемениот број нови случаи на Ковид-19, како во Грција, така и на Кипар донесе и нови превентивни мерки, меѓу кои и задолжителното носење маска во затворени простори, а во спротивно, предвидени се казни. Откако вчера во Грција беа регистрирани 78 нови случаи, најголем број во изминатите пет дена и поради појавите на опуштеност и непочитување на превентивните

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Зголемениот број нови случаи на Ковид-19, како во Грција, така и на Кипар донесе и нови превентивни мерки, меѓу кои и задолжителното носење маска во затворени простори, а во спротивно, предвидени се казни, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера во Грција беа регистрирани 78 нови случаи, најголем број во изминатите пет дена и поради појавите

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар Зголемениот број нови случаи на Ковид-19, како во Грција, така и на Кипар донесе и нови превентивни мерки, меѓу кои и задолжителното носење маска во затворени простори, а во спротивно, предвидени се казни, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера во Грција беа регистрирани

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Зголемениот број нови случаи на Ковид-19, како во Грција, така и на Кипар донесе и нови превентивни мерки, меѓу кои и задолжителното носење маска во затворени простори, а во спротивно, предвидени се казни, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера во Грција беа регистрирани 78 нови случаи, најголем број во изминатите пет дена и поради појавите

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Зголемениот број нови случаи на Ковид-19, како во Грција, така и на Кипар донесе и нови превентивни мерки, меѓу кои и задолжителното носење маска во затворени простори, а во спротивно, предвидени се казни, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера во Грција беа регистрирани 78 нови случаи, најголем број во изминатите пет дена и поради појавите

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Од денеска, во следните две седмици се откажуваат сите посети во центрите за нега на стари лица, како што се старечките домови, во центрите за бездомници и бегалци, како и во болниците. Зголемениот број нови случаи на Ковид-19, како во Грција, така и на Кипар донесе и нови превентивни мерки, меѓу кои и задолжителното носење маска во затворени простори,

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Атина, 1 август 2020 () – Зголемениот број нови случаи на Ковид-19, како во Грција, така и на Кипар донесе и нови превентивни мерки, меѓу кои и задолжителното носење маска во затворени простори, а во спротивно, предвидени се казни, јави дописничката на од Атина. Откако вчера во Грција беа регистрирани 78 нови случаи, најголем број во изминатите пет

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Зголемениот број нови случаи на Ковид-19, како во Грција, така и на Кипар донесе и нови превентивни мерки, меѓу кои и задолжителното носење маска во затворени простори, а во спротивно, предвидени се казни, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера во Грција беа регистрирани 78 нови случаи, најголем број во изминатите пет дена и поради појавите

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Од денеска задолжителна маска во сите затворени простори во Грција и на Кипар

Зголемениот број нови случаи на Ковид-19, како во Грција, така и на Кипар донесе и нови превентивни мерки, меѓу кои и задолжителното носење маска во затворени простори, а во спротивно, предвидени се казни, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера во Грција беа регистрирани 78 нови случаи, најголем број во изминатите пет дена и поради појавите

Нема патување во Грција барем до 15 август

Нема патување во Грција барем до 15 август

Во Грција 206 луѓе починаа од вирусот, а заразени се 4.400. Грција донесе одлука да не ги отвори границите со соседите меѓу кои и Северна Македонија барем до 15 август. Оваа одлука ја обзнани грчкиот заменик министер за цивилна заштита, Никос Хардаљас, посочувајќи дека Грција ја продолжи забраната за воздушни и морски врски со Северна Македонија, Турција

Нови мерки во Грција – задолжителна маска во сите затворени простори, ограничувања за свадби и ноќни клубови

Нови мерки во Грција – задолжителна маска во сите затворени простори, ограничувања за свадби и ноќни клубови

Поради зголемениот број нови случаи на Ковид-19 и поради појавите на опуштеност и непочитување на превентивните мерки, грчката Влада, презема дополнителни мерки, како што се задолжително носење маска во затворени простори, забрана за посети во Домови за стари лица и болници, дозволени најмногу 100 лица на свадби, крштенки и погреби, забрана за одржување

Во Грција на сила нови мерки: нема стоење во ноќните клубови, свадби најмногу до 100 луѓе

Во Грција на сила нови мерки: нема стоење во ноќните клубови, свадби најмногу до 100 луѓе

Поради зголемениот број нови случаи на Ковид-19 и поради појавите на опуштеност и непочитување на превентивните мерки, грчката Влада, презема дополнителни мерки, како што се задолжително носење маска во затворени простори, забрана за посети во Домови за стари лица и болници, дозволени најмногу 100 лица на свадби, крштенки и погреби, забрана за одржување

Ковид мерки во Грција: Со маска и во црква, до 100 лица на свадби, крштевки и погреби

Ковид мерки во Грција: Со маска и во црква, до 100 лица на свадби, крштевки и погреби

Фото: greekreporter.com Поради зголемениот број на нови случаи на Ковид-19 и поради појавите на опуштеност и непочитување на превентивните мерки, грчката Влада презема дополнителни мерки како задолжително носење на маска во затворени простори, забрана за посети во домови за стари лица и болници, најмногу 100 лица на свадби, на крштевки и на погреби,

Нови мерки во Грција - задолжителнa маска во затворени простори, ограничувања за свадби и ноќни клубови

Нови мерки во Грција - задолжителнa маска во затворени простори, ограничувања за свадби и ноќни клубови

Поради зголемениот број нови случаи на Ковид-19 и поради појавите на опуштеност и непочитување на превентивните мерки, грчката Влада, презема дополнителни мерки, како што се задолжително носење маска во затворени простори, забрана за посети во Домови за стари лица и болници, дозволени најмногу 100 лица на свадби, крштенки и погреби, забрана за одржување

Нови мерки во Грција – маска во затворени простори, ограничувања за свадби и ноќни клубови

Нови мерки во Грција – маска во затворени простори, ограничувања за свадби и ноќни клубови

Поради зголемениот број нови случаи на Ковид-19 и поради појавите на опуштеност и непочитување на превентивните мерки, грчката Влада, презема дополнителни мерки, како што се задолжително носење маска во затворени простори, забрана за посети во Домови за стари лица и болници, дозволени најмногу 100 лица на свадби, крштенки и погреби, забрана за одржување

Нови мерки во Грција – задолжителна маска во сите затворени простори, ограничувања за свадби и ноќни клубови

Нови мерки во Грција – задолжителна маска во сите затворени простори, ограничувања за свадби и ноќни клубови

Нови мерки во Грција – задолжителна маска во сите затворени простори, ограничувања за свадби и ноќни клубови Поради зголемениот број нови случаи на Ковид-19 и поради појавите на опуштеност и непочитување на превентивните мерки, грчката Влада, презема дополнителни мерки, како што се задолжително носење маска во затворени простори, забрана за посети

Нови мерки во Грција – задолжителна маска во сите затворени простори, ограничувања за свадби и ноќни клубови

Нови мерки во Грција – задолжителна маска во сите затворени простори, ограничувања за свадби и ноќни клубови

Поради зголемениот број нови случаи на Ковид-19 и поради појавите на опуштеност и непочитување на превентивните мерки, грчката Влада, презема дополнителни мерки, како што се задолжително носење маска во затворени простори, забрана за посети во Домови за стари лица и болници, дозволени најмногу 100 лица на свадби, крштенки и погреби, забрана за одржување

Нови мерки во Грција – задолжителна маска во сите затворени простори, ограничувања за свадби и ноќни клубови

Нови мерки во Грција – задолжителна маска во сите затворени простори, ограничувања за свадби и ноќни клубови

Атина, 31 јули 2020 () – Поради зголемениот број нови случаи на Ковид-19 и поради појавите на опуштеност и непочитување на превентивните мерки, грчката Влада, презема дополнителни мерки, како што се задолжително носење маска во затворени простори, забрана за посети во Домови за стари лица и болници, дозволени најмногу 100 лица на свадби, крштенки и