притисни ентер »

Кривична за градоначалникот на Зрновци

Кривична за градоначалникот на Зрновци

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство Кочани, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци , Б.С.(59), градоначалник на општина Зрновци и Г.К.(39) директор на КПЈ „Водна Кула“ Зрновци , тројцата од Зрновци поради постоење основи на сомнение дека првопријавениот

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на служба должност

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на служба должност

Полицијата поднесе кривична пријава против градоначалникот на Зрновци Блаже Станков и двајца негови сотаботници за злоупотреба на службената положба. – Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци, Б.С.(59), градоначалник

Кривична пријава за градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на службената положба

Кривична пријава за градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на службената положба

- Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци, Б.С.(59), градоначалник на општина Зрновци и Г.К.(39) директор на КПЈ „Водна Кула“ Зрновци, тројцата од Зрновци, соопшти МВР. Првопријавениот В.Ѓ. е осомничен дека сторил

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на службената положба

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на службената положба

- Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци, Б.С.(59), градоначалник на општина Зрновци и Г.К.(39) директор на КПЈ „Водна Кула“ Зрновци, тројцата од Зрновци, соопшти МВР. Првопријавениот В.Ѓ. е осомничен дека сторил

Кривични за градоначалникот на Зрновци и двајца директори

Кривични за градоначалникот на Зрновци и двајца директори

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до ОЈО Кочани, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци, Б.С.(59), градоначалник на општина Зрновци и Г.К.(39) сегашен директор на КПЈ „Водна Кула“ . Поранешниот градоначалник е осомничени за злоупотреба на службена положба и овластување, второпријавениот

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на служеба должност

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на служеба должност

Полицијата поднесе кривична пријава против градоначалникот на Зрновци Блаже Станков и двајца негови сотаботници за злоупотреба на службената положба. – Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци, Б.С.(59), градоначалник

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци

Полицијата поднесе кривична пријава против градоначалникот на Зрновци Блаже Станков и двајца негови соработници за злоупотреба на службената положба. – Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци, Б.С.(59), градоначалник

Кривична пријава за градоначалникот на Зрновци и  уште двајца директори

Кривична пријава за градоначалникот на Зрновци и уште двајца директори

Кривична пријава за злоупотреба на службена положба и овластување и несовесно работење во службата Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство Кочани, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци, Б.С.(59), градоначалник на општина Зрновци и Г.К.(39) директор

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на служеба должност

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на служеба должност

– Полицијата поднесе кривична пријава против градоначалникот на Зрновци Блаже Станков и двајца негови сотаботници за злоупотреба на службената положба. – Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци, Б.С.(59), градоначалник

Кривична за градоначалникот на Зрновци и уште двајца директори

Кривична за градоначалникот на Зрновци и уште двајца директори

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство Кочани, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци, Б.С.(59), градоначалник на општина Зрновци и Г.К.(39) директор на КПЈ „Водна Кула“ Зрновци. Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното

МВР со кривична за градоначалникот на ВМРО-ДПМНЕ

МВР со кривична за градоначалникот на ВМРО-ДПМНЕ

Полицијата поднесе кривична пријава против градоначалникот на Зрновци Блаже Станков и двајца негови сотаботници за злоупотреба на службената положба. - Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци, Б.С.(59), градоначалник

Кривична пријава за градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на службена положба

Кривична пријава за градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на службена положба

Полицијата поднесе кривична пријава против градоначалникот на Зрновци Блаже Станков и двајца негови соработници за злоупотреба на службената положба. – Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци, Б.С.(59), градоначалник

Кривична за градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на положбата

Кривична за градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на положбата

Полицијата поднесе кривична пријава против градоначалникот на Зрновци Блаже Станков и двајца негови соработници за злоупотреба на службената положба. – Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци, Б.С.(59), градоначалник

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на служеба должност

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на служеба должност

Скопје, 14 септември 2018 (МИА) - Полицијата поднесе кривична пријава против градоначалникот на Зрновци Блаже Станков и двајца негови сотаботници за злоупотреба на службената положба. - Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна

Градоначалникот на Општина Зрновци заработи кривична пријава

Градоначалникот на Општина Зрновци заработи кривична пријава

Министерството за внатрешни работи денеска се огласи со соопштение во кое се вели дека градоначалникот на општина Зрновци, заработил кривична пријава поради злоупотреба на службената положба и овластување. „Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство Кочани, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на служеба должност

Кривична пријава градоначалникот на Зрновци за злоупотреба на служеба должност

Полицијата поднесе кривична пријава против градоначалникот на Зрновци Блаже Станков и двајца негови сотаботници за злоупотреба на службената положба. – Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани, до Основното јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против В.Ѓ.(52) поранешен директор на КЈП „Водна Кула“ Зрновци, Б.С.(59), градоначалник