Азар ја купи „црната куќа“ во Мадрид за 11 милиони евра (ФОТО)

Новата ѕвезда на „кралскиот“ клуб конечно си купи дом во Мадрид. Еден Азар во сабота за прв пат ќе игра на официјален натпревар како фудбалер на „кралскиот“ клуб против Селта Виго, а веќе си пронајде нов дом во Мадрид. Азар за 11 милиони евра ја купи „црната куќа“. фото: АС фото: АС Новиот дом на Азар е сместен во екслузивната населба „La Finca“ каде