притисни ентер »

При Брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

При Брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

Излегувањето на Велика Британија од Европска унија без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажува најновото истражување објавено во „Велт ам Зонтаг“. – Ниту во една друга земја ефектот на вкупната вработеност не е така голема како во Германија, истакна еден од авторите на истражувањето Оливер Холтемоелер. Тој додаде дека

Во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа при Брегзит без договор

Во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа при Брегзит без договор

Излегувањето на Велика Британија од Европска унија без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажува најновото истражување објавено во „Велт ам Зонтаг“. – Ниту во една друга земја ефектот на вкупната вработеност не е така голема како во Германијан – истакна еден од авторите на истражувањето Оливер Холтемоелер. Тој додаде дека

Без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа при Брегзит

Без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа при Брегзит

Со истражувањето се опфатени само тие ризици за губење на работните места, кои се резултат на падот на извозот поради новите царини на увоз во Велика Британија во случај на нерегулиран Брегзит, а не се земени предвид ризиците по пазарот на трудот поради губење на интерес за вложување. Излегувањето на Велика Британија од Европска унија без договор би

При брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

При брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

Излегувањето на Велика Британија од Европска унија без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажува најновото истражување објавено во „Велт ам Зонтаг“. „Ниту во една друга земја ефектот на вкупната вработеност не е така голема како во Германија“, истакна еден од авторите на истражувањето Оливер Холтемоелер. Тој додаде дека

При Брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

При Брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

При Брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа Излегувањето на Велика Британија од Европска унија без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажува најновото истражување објавено во „Велт ам Зонтаг“. – Ниту во една друга земја ефектот на вкупната вработеност не е така голема како во Германија, истакна

При брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

При брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

Излегувањето на Велика Британија од Европска унија без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажува најновото истражување објавено во „Велт ам Зонтаг“. – Ниту во една друга земја ефектот на вкупната вработеност не е така голема како во Германија, истакна еден од авторите на истражувањето Оливер Холтемоелер. Тој додаде дека

При Брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

При Брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

Излегувањето на Велика Британија од Европска унија без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажува најновото истражување објавено во „Велт ам Зонтаг“. – Ниту во една друга земја ефектот на вкупната вработеност не е така голема како во Германија, истакна еден од авторите на истражувањето Оливер Холтемоелер. Тој додаде дека

При брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

При брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

Излегувањето на Велика Британија од Европска унија без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажува најновото истражување објавено во „Велт ам Зонтаг“. – Ниту во една друга земја ефектот на вкупната вработеност не е така голема како во Германија, истакна еден од авторите на истражувањето Оливер Холтемоелер. Тој додаде дека

При Брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

При Брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

Излегувањето на Велика Британија од Европска унија без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажува најновото истражување објавено во „Велт ам Зонтаг“. – Ниту во една друга земја ефектот на вкупната вработеност не е така голема како во Германија, истакна еден од авторите на истражувањето Оливер Холтемоелер. Тој додаде дека

При Брегзит без договор, во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

При Брегзит без договор, во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

Излегувањето на Велика Британија од Европска унија без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажува најновото истражување објавено во „Велт ам Зонтаг“. – Ниту во една друга земја ефектот на вкупната вработеност не е така голема како во Германија, истакна еден од авторите на истражувањето Оливер Холтемоелер. Тој додаде дека

При Брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

При Брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

Излегувањето на Велика Британија од Европска унија без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажува најновото истражување објавено во „Велт ам Зонтаг“. – Ниту во една друга земја ефектот на вкупната вработеност не е така голема како во Германија- истакна еден од авторите на истражувањето Оливер Холтемоелер. Тој додаде дека

Околу 600.000 работни места под закана поради Брегзит без договор

Околу 600.000 работни места под закана поради Брегзит без договор

Излегувањето на Велика Британија од Европска унија без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажува најновото истражување објавено во „Велт ам Зонтаг“. “Ниту во една друга земја ефектот на вкупната вработеност не е така голема како во Германија“, истакна еден од авторите на истражувањето Оливер Холтемоелер. Со истражувањето

При Брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

При Брегзит без договор во Германија 100.000 луѓе ќе останат без работа

Излегувањето на Велика Британија од Европска унија без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажува најновото истражување објавено во „Велт ам Зонтаг”. -Ниту во една друга земја ефектот на вкупната вработеност не е така голема како во Германија, истакна еден од авторите на истражувањето Оливер Холтемоелер. Тој додаде дека

Над 100.000 Германци би можеле да останат без работа поради брегзит

Над 100.000 Германци би можеле да останат без работа поради брегзит

Излегувањето на Велика Британија од ЕУ без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажало истражувањето чии резултати ги објави весникот „Велт ам Сонтаг“. „Во ниту една друга земја ефектот од вкупната вработеност не е толку голем како во Германија“ рекол еден од авторите, Оливер Холтемилер. Студијата ги зема во предвид само

Над 100.000 Германци би можеле да останат без работа поради брегзит

Над 100.000 Германци би можеле да останат без работа поради брегзит

Излегувањето на Велика Британија од ЕУ без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажало истражувањето чии резултати ги објави весникот „Велт ам Сонтаг“. „Во ниту една друга земја ефектот од вкупната вработеност не е толку голем како во Германија“ рекол еден од авторите, Оливер Холтемилер. Студијата ги зема во предвид само

Над 100.000 Германци би можеле да останат без работа поради брегзит

Над 100.000 Германци би можеле да останат без работа поради брегзит

Излегувањето на Велика Британија од ЕУ без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажало истражувањето чии резултати ги објави весникот „Велт ам Сонтаг“. „Во ниту една друга земја ефектот од вкупната вработеност не е толку голем како во Германија“ рекол еден од авторите, Оливер Холтемилер. Студијата ги зема во предвид само

Над 100.000 Германци би можеле да останат без работа поради брегзит

Над 100.000 Германци би можеле да останат без работа поради брегзит

Излегувањето на Велика Британија од ЕУ без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажало истражувањето чии резултати ги објави весникот „Велт ам Сонтаг“. „Во ниту една друга земја ефектот од вкупната вработеност не е толку голем како во Германија“ рекол еден од авторите, Оливер Холтемилер. Студијата ги зема во предвид само

Над 100.000 Германци би можеле да останат без работа поради брегзит

Над 100.000 Германци би можеле да останат без работа поради брегзит

Излегувањето на Велика Британија од ЕУ без договор би можело да ја чини Германија 100.000 работни места, покажало истражувањето чии резултати ги објави весникот „Велт ам Сонтаг“. „Во ниту една друга земја ефектот од вкупната вработеност не е толку голем како во Германија“ рекол еден од авторите, Оливер Холтемилер. Студијата ги зема во предвид само