притисни ентер »

Топ вести

Љубов

Секој час се убивани по шест жени од страна на мажи на светско ниво

Секој час се убивани по шест жени од страна на мажи на светско ниво

Драгa моја, штом остариш: Овие 12 работи никогаш не му ги прави на никој!

Драгa моја, штом остариш: Овие 12 работи никогаш не му ги прави на никој!

Не обидувајте се да ги заштитите најблиските од сето зло во светот. И така, вие не можете да ги заштитите! Запомнете ги следните 12 лекции на време: 1. Не солете памет никому Дури и ако сте убедени дека имате право. Запомнете колку се вознемиривте во млада возраст. И, дали ги слушавте советите? Продолжува на следната страна:

7 знаци дека вие и вашиот партнер станувате тотални странци

7 знаци дека вие и вашиот партнер станувате тотални странци

Веројатно сте слушнале дека по одреден период паровите престануваат да се чувствуваат среќни како на почетокот од бракот. Според статистичките податоци за разводи, овој период се случува некаде помеѓу петтата и осмата година од бракот. Во продолжение прочитајте што ги тера паровите да се оддалечат еден од друг и погледнете кои знаци не треба да ги

Кога ќе ти сврти грб …

Кога ќе ти сврти грб …

Кога ќе ти сврти грб и кога ќе ти каже дека нема ништо повеќе да ти каже, не и верувај. Прииди и. Не мораш ништо да кажеш. Но молчи со неа. Гушни ја, нека го осети твоето присуство. Нека види дека ти значи. Колку и да се преправа пoнекогаш, на жената и е потребно внимание. Дај и го. Посебно ако она ти го поклонува секојдневно. Ако се труди. Не е совршена,