20
Набавен најсовремен апарат на Клиниката за очни болести

Набавен најсовремен апарат на Клиниката за очни болести

на 1.2017 - Сител - Македонија

Embedded video for Набавен најсовремен апарат на Клиниката за очни болести

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на очна клиника годинава

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на очна клиника годинава

на 1.2017 - ТВ Нова - Македонија

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на катаракта на Очната клиника во Скопје. Ќе се намали листата на чекање, а пациентите ќе добијат поефикасен третман.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

на 1.2017 - Сител - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на Очна клиника годинава

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на Очна клиника годинава

на 1.2017 - еВести - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако-хирургија во Македонија

на 1.2017 - Телеграф - Македонија

Најсовремен апарат за фако-интервенции е ставен во функција на Универзитетската клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот .

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија

на 1.2017 - Идивиди - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

на 1.2017 - Денешен - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен фако апарат единствен во регионот

Очната клиника доби најсовремен фако апарат-единствен во регионот

на 1.2017 - Весник - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен фако апарат единствен во регионот

Очната клиника доби најсовремен фако апарат-единствен во регионот

на 1.2017 - Република - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Бројот на операции на Очна клиника двојно ќе се зголеми годинава

Бројот на операции на Очна клиника двојно ќе се зголеми годинава

на 1.2017 - Пулс 24 - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

на 1.2017 - Весник - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат...

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

на 1.2017 - Вечер - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат...

Нов апарат на Клиниката за очни болести

Нов апарат на Клиниката за очни болести

на 1.2017 - Канал 5 - Македонија

Со современиот апарат освен што ќе се намали чекањето за операција,  ќе се намали ризикот од последици од интервенциите. Офтамолозите советуваат по 40 -тата година задолжително на контролен преглед, бидејќи пациентите најчесто доаѓаат во доцна фаза.

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на Очна клиника годинава

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на Очна клиника годинава

на 1.2017 - Курир - Македонија

Апаратот, кој е набавен од страна на Министерството за здравство, е во вредност од пет милиони денари и со него веќе се извршени осум интервенции.

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на Очна клиника годинава

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на Очна клиника годинава

на 1.2017 - Вистина - Без катеторија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

на 1.2017 - Прес 24 - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

на 1.2017 - ТВ Нова - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Најсовремен апарат за фако метода набавен на Клиниката за очни болести   Двојно ќе се зголеми бројот на операции

Најсовремен апарат за фако метода набавен на Клиниката за очни болести – Двојно ќе се зголеми бројот на операции

на 1.2017 - Здравство 24 - Здравје

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

на 1.2017 - Точка - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

на 1.2017 - Лидер - Без катеторија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

на 1.2017 - Нетпрес - Македонија

Апаратот, кој е набавен од страна на Министерството за здравство, е во вредност од пет милиони денари и со него веќе се извршени осум интервенции.

Над 120 повредени од ладното време завршија на клиниката за хируршки болести

Над 120 повредени од ладното време завршија на клиниката за хируршки болести

на 1.2017 - Сител - Македонија

Embedded video for Над 120 повредени од ладното време завршија на клиниката за хируршки болести

Времеплов
x