20
Пробиен патот од Миравци до Петрово

Пробиен патот од Миравци до Петрово

на 1.2017 - Телеграф - Македонија

Локалниот пат од Миравци до Петрово, кој од вчера беше во прекин поради снежни наноси на неколку места, попладнево беше пробиен и ставен во употреба.

Пробиен патот од Миравци до Петрово

Пробиен патот од Миравци до Петрово

на 1.2017 - Канал 5 - Македонија

На отстранување на снегот работеа екипите од фирмата „Карго рент“ и гевгелиското комунално претпријатие, кои се задолжени за дејствување во зимски услови.

Пробиен патот од Миравци до Петрово

Пробиен патот од Миравци до Петрово

на 1.2017 - Весник - Македонија

Локалниот пат од Миравци до Петрово, кој од вчера беше во прекин поради снежни наноси на неколку места, попладнево беше пробиен и ставен во употреба.

Пробиен патот од Миравци до Петрово

Пробиен патот од Миравци до Петрово

на 1.2017 - Република - Македонија

Локалниот пат од Миравци до Петрово, кој од вчера беше во прекин поради снежни наноси на неколку места, попладнево беше пробиен и ставен во употреба.

Пробиен патот од Миравци до Петрово

Пробиен патот од Миравци до Петрово

на 1.2017 - Курир - Македонија

Дежурните екипи кои работеа на отстранување на снежните наноси соопштија дека тие биле највисоки пред горнината до селото, каде што всушност патот бил затрупан од снег, замрзнат и непрооден за локалните жители.

Пробиен патот од Миравци до Петрово

Пробиен патот од Миравци до Петрово

на 1.2017 - Вистина - Без катеторија

Локалниот пат од Миравци до Петрово, кој од вчера беше во прекин поради снежни наноси на неколку места, попладнево беше пробиен и ставен во употреба.

Пробиен патот од Миравци до Петрово

Пробиен патот од Миравци до Петрово

на 1.2017 - Прес 24 - Македонија

Локалниот пат од Миравци до Петрово, кој од вчера беше во прекин поради снежни наноси на неколку места, попладнево беше пробиен и ставен во употреба.

Патот од Миравци до Петрово e пробиен

Патот од Миравци до Петрово e пробиен

на 1.2017 - Пулс 24 - Македонија

Локалниот пат од Миравци до Петрово, кој од вчера беше во прекин поради снежни наноси на неколку места, попладнево беше пробиен и ставен во употреба.

Времеплов
x