20
Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

на 1.2017 - Весник - Спорт

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

на 1.2017 - Република - Ракомет

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

на 1.2017 - Дневник - Без катеторија

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

на 1.2017 - Весник - Спорт

Капитенот на македонскат ракометна репрезентација Кире Лазаров е најдобар европски ракометар за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

на 1.2017 - Вечер - Спорт

Капитенот на македонскат ракометна репрезентација Кире Лазаров е најдобар европски ракометар за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

на 1.2017 - Канал 5 - Ракомет

Европската куќа на ракометот избира најдобар ракометар и ракометарка за секој месец во календарската година, a декемвриското...

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

на 1.2017 - Курир - Ракомет

Европската куќа на ракометот избира најдобар ракометар и ракометарка за секој месец во календарската година, a декемвриското...

Кире Лазаров избран за најдобар европски ракометар за месец декември

Кире Лазаров избран за најдобар европски ракометар за месец декември

на 1.2017 - Пулс 24 - Ракомет

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

на 1.2017 - +Инфо - Спорт

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Признание од ЕХФ за нашиот капитен  Лазаров број еден во Европа за месец декември

Признание од ЕХФ за нашиот капитен: Лазаров број еден во Европа за месец декември

на 1.2017 - Дерби - Ракомет

Капитенот на македонската ракометна репрезентација, Кире Лазаров е избран за најдобар ракометар во Европа за последниот месец од претходната година и тоа од страна на Европската куќа на ракометот (ЕХФ).

Кире Лазаров е избран за најдобар европски ракометар за минатиот месец

Кире Лазаров е избран за најдобар европски ракометар за минатиот месец

на 1.2017 - еМАГАЗИН - Спорт

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

EХФ СО НАГРАДА ЗА КИРЕ  Лазаров е играч на декември во Европа

EХФ СО НАГРАДА ЗА КИРЕ: Лазаров е играч на декември во Европа

на 1.2017 - Телеграф - Ракомет

Кире Лазаров е најдобриот ракометар за декември во 2016 година. Тој доби најмногу гласови, така што се најде пред голманот на Кељце, Филип Ивиќ и пред крилото на ПИК Сегед, Јонас Калман.

ЕХФ  Лазаров најдобар за месец декември

ЕХФ: Лазаров најдобар за месец декември

на 1.2017 - Македонски Спорт - Ракомет

Капитенот на македонската репрезентација, Кире Лазаров е прогласен за најдобар играч во Лигата на шампиони за месец декември.

Кире Лазаров   најдобар европски ракометар за декември

Кире Лазаров – најдобар европски ракометар за декември

на 1.2017 - Екипа - Ракомет

Кире Лазаров е најдобар европски ракометар за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница. Европската...

ЕХФ го избра Лазаров за најдобар во декември

ЕХФ го избра Лазаров за најдобар во декември

на 1.2017 - Sportmedia - Ракомет

Македонскиот ракометар во изборот на ЕХФ беше прогласен за најдобар играч во Лигата на шампионите за последниот месец во минатата година.

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

на 1.2017 - Локално - Спорт

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Европски играч за месец Декември  Кире Лазаров

Европски играч за месец Декември- Кире Лазаров

на 1.2017 - Се за спорт - Ракомет

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

на 1.2017 - Нетпрес - Спорт

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Времеплов
x