20

На македонските аеродроми лани минале 1,8 милион патници

на 1.2017 - Дневник - Македонија

Преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. апостол Павле“ во Охрид, во 2016 година патувале 1,8 милион патници.

На македонските аеродроми менаџирани од ТАВ во 2016 минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми менаџирани од „ТАВ“ во 2016 минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - Скопје Инфо - Скопје

Преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид во 2016 година патувале 1,8 милиони патници, соопштува „ТАВ Македонија“, сумирајќи ги податоците за авиосообраќајот за изминатата година.

Од македонските аеродроми лани летале 1 8 милиони патници

Од македонските аеродроми лани летале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - Весник - Економија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

Од македонските аеродроми лани летале 1 8 милиони патници

Од македонските аеродроми лани летале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - Република - Економија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

На македонските аеродроми менаџирани од ТАВ во 2016 минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми менаџирани од „ТАВ“ во 2016 минале 1.8 милиони патници

на 1.2017 - Пулс 24 - Без катеторија

Преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид во 2016 година патувале 1.

НАЈМНОГУ ПАТУВААТ ВО ИСТАНБУЛ Речиси два милиона патници лани минале низ аеродромите во Скопје и во Охрид

НАЈМНОГУ ПАТУВААТ ВО ИСТАНБУЛ: Речиси два милиона патници лани минале низ аеродромите во Скопје и во Охрид

на 1.2017 - Телеграф - Македонија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома - „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид, што е за 15 проценти повеќе во споредба со 2015 кога се евидентирани 1.

На македонските аеродроми лани минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми лани минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - Економски - Економија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

ТАВ На македонските аеродроми во 2016 минале 1 8 милиони патници

ТАВ: На македонските аеродроми во 2016 минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - еМАГАЗИН - Економија

Преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид во 2016 година патувале 1.

На македонските аеродроми лани минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми лани минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - Утрински - Без катеторија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

На македонските аеродроми во 2016 та минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми во 2016-та минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - МТВ 1 - Економија

Преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид во 2016 година патувале 1,8 милиони патници, соопштуваат од „ТАВ Македонија“.

На македонските аеродроми лани минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми лани минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - Сител - Македонија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

За 15 зголемен бројот на патници на двата аеродрома во Македонија во 2016

За 15% зголемен бројот на патници на двата аеродрома во Македонија во 2016

на 1.2017 - Бизнис инфо - Македонија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома, Александар Велики во Скопје и Св. Апостол Павле во Охрид, што е 15% повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

На македонските аеродроми во 2016 минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми во 2016 минале 1.8 милиони патници

на 1.2017 - Весник - Економија

Преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики" во Скопје и „Св. Апостол Павле" во Охрид во 2016 година патувале 1.

На македонските аеродроми лани минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми лани минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - Вест - Македонија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

Од македонските аеродроми лани летале 1 8 милиони патници

Од македонските аеродроми лани летале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - +Инфо - Економија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

На македонските аеродроми лани минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми лани минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - Курир - Македонија

Компанијата наведува и дека е зголемен бројот на операции за 8,9 отсто, достигнувајќи вкупно 16.883 летови. – Задоволни сме...

На аеродромите во Скопје и во Охрид во 2016 минале 1 8 милиони патници

На аеродромите во Скопје и во Охрид во 2016 минале 1.8 милиони патници

на 1.2017 - Нетпрес - Економија

Преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид во 2016 година патувале 1.

На македонските аеродроми во 2016 минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми во 2016 минале 1.8 милиони патници

на 1.2017 - Вечер - Економија

Преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики" во Скопје и „Св. Апостол Павле" во Охрид во 2016 година патувале 1.

Околу 1 8 милиони патници лани патувале преку двата македонски аеродрома

Околу 1,8 милиони патници лани патувале преку двата македонски аеродрома

на 1.2017 - Кајгана - Економија

„Преку аеродромите „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид во 2016 година патувале 1.8 милиони патници“, соопштуваат од „ТАВ Македонија“, сумирајќи ги податоците за авиосообраќајот за изминатата година.

Преку двата македонски аеродрома лани патувале речиси 1 8 милион патници

Преку двата македонски аеродрома лани патувале речиси 1,8 милион патници

на 1.2017 - Денар - Економија

Преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид во 2016 година патувале 1.

На македонските аеродроми лани минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми лани минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - ТВ Нова - Без катеторија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

Расте бројот на патници на македонските аеродроми  еве кога имало најголем бум

Расте бројот на патници на македонските аеродроми - еве кога имало најголем "бум"

на 1.2017 - Прес 24 - Економија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

На македонските аеродроми лани минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми лани минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - Вистина - Без катеторија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

На македонските аеродроми лани минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми лани минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - Денешен - Македонија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

На македонските аеродроми лани минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми лани минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - A1on - Економија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

На македонските аеродроми лани минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми лани минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - 24 вести - Македонија

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

На македонските аеродроми лани минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми лани минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - Здравство 24 - Здравје

Вкупно 1.794.376 патници во 2016 година патувале преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид што е 15 проценти повеќе во однос на 2015-та кога се евидентирани 1.

На македонските аеродроми менаџирани од ТАВ во 2016 минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми менаџирани од „ТАВ“ во 2016 минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - еМАГАЗИН - Економија

Преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид во 2016 година патувале 1,8 милиони патници, соопштуваат од „ТАВ Македонија“, сумирајќи ги податоците за авиосообраќајот за изминатата година.

Речиси 1 8 милиони патници патувале лани преку двата македонски аеродрома

Речиси 1,8 милиони патници патувале лани преку двата македонски аеродрома

на 1.2017 - Точка - Македонија

Преку двата македонски аеродрома, „Александар Велики“ во Скопје и „Св. Апостол Павле“ во Охрид во 2016 година патувале 1.

На македонските аеродроми лани минале 1 8 милиони патници

На македонските аеродроми лани минале 1,8 милиони патници

на 1.2017 - Нетпрес - Македонија

Компанијата наведува и дека е зголемен бројот на операции за 8,9 отсто, достигнувајќи вкупно 16.883 летови. Задоволни сме...

Времеплов
x