20
Ќе се стопите   македонскиот пејач го бакнува стомакот на бремената сопруга

Ќе се стопите - македонскиот пејач го бакнува стомакот на бремената сопруга

на 1.2017 - Сител - Живот

Димитар Андоновски ситно брои до деновите кога ќе стане татко. Тој ги загреа фановите со фотка на која го бакнува стомакот на сопругата.

Ќе се стопите   македонскиот пејач го бакнува стомакот на бремената сопруга

Ќе се стопите - македонскиот пејач го бакнува стомакот на бремената сопруга

на 1.2017 - Прес 24 - Живот

Димитар Андоновски ситно брои до деновите кога ќе стане татко. Тој ги загреа фановите со фотка на која го бакнува стомакот на сопругата.

Топење во деветтиот месец од бременоста  Димитар Андоновски го бакнува стомакот на сопругата

Топење во деветтиот месец од бременоста: Димитар Андоновски го бакнува стомакот на сопругата!

на 1.2017 - Вистина - Сцена

Димитар Андоновски ужива во брачниот живот со прекрасната Христина и во очекувањето на нивното прво дете. Неговата сакана влегува во деветтиот месец од бременоста, и бројат ситно до породувањето.

ТАТО БРОИ СИТНО  Димитар Андоновски е подготвен за новата улога

ТАТО БРОИ СИТНО: Димитар Андоновски е подготвен за новата улога

на 1.2017 - Телеграф - Сцена

Во прашање се денови кога еден од нашите најдобри вокали Димитар Андоновски ќе стане татко. Неговата сопруга Христина на свет треба да донесе машко дете .

Времеплов
x