20
Има 98 години и е најстарата инструкторка за јога

Има 98 години и е најстарата инструкторка за јога

на 1.2017 - Дневник - Забава

Тао Порчон Линч има 98 години и е најстарата инструкторка за јога во светот. Таа веќе 75 години секое утро станува во пет часот и им држи предавања на љубителите на оваа древна вештина.

Ова треба да си го кажувате секое утро  Совет од 98  годишна инструкторка по јога

Ова треба да си го кажувате секое утро: Совет од 98. годишна инструкторка по јога

на 1.2017 - Попара - Забава

Најстарата инструкторка по јога во светот, Тао Порчон – Линч, е поранешна балерина која се појавила во култни филмови како: „Show Boat“ (1951) и „The Last Time I saw Paris“ (1954), каде што главната улога ја толкува Елизабет Тејлор.

Има 98 години и е најстарата инструкторка за јога

Има 98 години и е најстарата инструкторка за јога

на 1.2017 - Дневник - Без катеторија

Тао Порчон Линч има 98 години и е најстарата инструкторка за јога во светот. Таа веќе 75 години секое утро станува во пет часот и им држи предавања на љубителите на оваа древна вештина.

ОВА ТРЕБА ДА СИ ГО КАЖУВАТЕ СЕКОЕ УТРО  Совет од 98 годишна инструкторка по јога

ОВА ТРЕБА ДА СИ ГО КАЖУВАТЕ СЕКОЕ УТРО: Совет од 98-годишна инструкторка по јога

на 1.2017 - Телеграф - Забава

Тао Порчон - Линч има 98 години и е најстарата инструкторка по јога во светот. Таа веќе 75 години секое утро станува во пет часот и веднаш почнува да ги подучува луѓето како да живеат здрав живот.

Ова треба да си го кажувате секое утро  Совет од 98  годишна инструкторка по јога

Ова треба да си го кажувате секое утро: Совет од 98. годишна инструкторка по јога

на 1.2017 - Бркај работа - Забава

Најстарата инструкторка по јога во светот, Тао Порчон - Линч, е поранешна балерина која се појавила во култни филмови како: „Show Boat“ (1951) и „The Last Time I saw Paris“ (1954), каде што главната улога ја толкува Елизабет Тејлор.

Има 98 години  а уште одржува часови по јога

Има 98 години, а уште одржува часови по јога!

на 1.2017 - Весник - Живот

Веќе 75 години таа секое утро се буди во пет часот наутро и ги подучува љубителите на оваа древна вештина. Тао Порчон Линч има 98 години и е најстарата инструкторка за јога во светот.

Има 98 години  а уште одржува часови по јога

Има 98 години, а уште одржува часови по јога!

на 1.2017 - Вечер - Живот

Веќе 75 години таа секое утро се буди во пет часот наутро и ги подучува љубителите на оваа древна вештина. Тао Порчон Линч има 98 години и е најстарата инструкторка за јога во светот.

На 98 години се уште практикува јога

На 98 години се уште практикува јога

на 1.2017 - Локално - Здравје

Жителка на Њујорк ја одржува и ваја својата фигура на … 98 години, пишува Daily Mail. Родена во Индија Тао Порчон Линч живее во САД и се занимава со јога од 8-годишна возраст.

Времеплов
x