20
Продложува окупацијата на полскиот Парламент од страна на опозицијата

Продложува „окупацијата“ на полскиот Парламент од страна на опозицијата

на 1.2017 - Алфа - Свет

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Продложува окупацијата на полскиот Парламент од страна на опозицијата

Продложува „окупацијата“ на полскиот Парламент од страна на опозицијата

на 1.2017 - Сител - Македонија

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Продoлжува окупацијата на Парламентoт од страна на опозицијата

Продoлжува „окупацијата" на Парламентoт од страна на опозицијата

на 1.2017 - Весник - Свет

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Продoлжува окупацијата на Парламентoт од страна на опозицијата

Продoлжува „окупацијата" на Парламентoт од страна на опозицијата

на 1.2017 - Вечер - Свет

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Продложува окупацијата на полскиот Парламент од страна на опозицијата

Продложува „окупацијата“ на полскиот Парламент од страна на опозицијата

на 1.2017 - A1on - Свет

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Продложува окупацијата на полскиот Парламент од страна на опозицијата

Продложува „окупацијата“ на полскиот Парламент од страна на опозицијата

на 1.2017 - ТВ Нова - Свет

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Опозицијата во Полска веќе еден месец го окупира Парламентот

Опозицијата во Полска веќе еден месец го окупира Парламентот

на 1.2017 - Радио МОФ - Без катеторија

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Времеплов
x