20
Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

на 1.2017 - Сител - Свет

Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.000 војници почнаа од утрово да пристигнуваат во Полска, јави Би-Би-Си.

Американски тенкови оклопни возила со над 3000 војници во Полска

Американски тенкови оклопни возила со над 3000 војници во Полска

на 1.2017 - Канал 5 - Свет

Тие се дел од одговор на американскиот претседател Барак Обама на загриженоста на НАТО сојузниците поради Русија. Тоа е најголемо американско ангажирање во европа во изминатите неколку децении.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

на 1.2017 - Либертас - Свет

Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.000 војници почнаа од утрово да пристигнуваат во Полска, јави Би-Би-Си.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

на 1.2017 - Весник - Свет

Тие се дел од одговор на американскиот претседател Барак Обама на загриженоста на НАТО сојузниците поради Русија Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

на 1.2017 - Вечер - Свет

Тие се дел од одговор на американскиот претседател Барак Обама на загриженоста на НАТО сојузниците поради Русија Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

на 1.2017 - ТВ Нова - Свет

Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.000 војници почнаа од утрово да пристигнуваат во Полска, јави Би-Би-Си.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

на 1.2017 - +Инфо - Свет

Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.000 војници почнаа од утрово да пристигнуваат во Полска, јави Би-Би-Си.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

на 1.2017 - Точка - Свет

Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.000 војници почнаа од утрово да пристигнуваат во Полска, јави Би-Би-Си.

Американски тенкови од Германија ќе се распоредуваат низ Источна Европа

Американски тенкови од Германија ќе се распоредуваат низ Источна Европа

на 1.2017 - Фаланга - Свет

Американски Тенкови се истоварија во Германија овој викенд.. Распоредувањето, кое  исто така вклучува 3.500 американски војници, е да се заштити Источна Европа против потенцијален руската инвазија.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

на 1.2017 - Нетпрес - Свет

Тие се дел од одговор на американскиот претседател Барак Обама на загриженоста на НАТО сојузниците поради Русија. Тоа е најголемо американско ангажирање во Европа во изминатите неколку децении.

Американски тенкови од Германија ќе се распоредуваат низ Источна Европа

Американски тенкови од Германија ќе се распоредуваат низ Источна Европа

на 1.2017 - 24 вести - Свет

Американски Тенкови се истоварија во Германија овој викенд. Распоредувањето, кое  исто така вклучува 3.500 американски војници, е да се заштити Источна Европа против потенцијален руската инвазија.

Вашчиковски  Новата администрација на САД ќе ги исполни воените обврски кон Полска

Вашчиковски: Новата администрација на САД ќе ги исполни воените обврски кон Полска

на 1.2017 - Точка - Свет

Шефот на полската дипломатија Витолд Вашчиковски, на крајот на посетата на САД, оценил дека новиот американски претседател...

ЗАПОЧНА ИНВАЗИЈАТА НА ИСТОЧНА ЕВРОПА  Американските војници и цел тенковски батаљон стигнаа во Полска  а потоа во Бугарија и Романија

ЗАПОЧНА ИНВАЗИЈАТА НА ИСТОЧНА ЕВРОПА: Американските војници и цел тенковски батаљон стигнаа во Полска, а потоа во Бугарија и Романија!

на 1.2017 - Infomax - Свет

Околу 1.00 војници и примарна опрема на американската тенковска бригада денес пристигнале на територија на Полска, изјави...

Времеплов
x