20
За два дена цената на биткоинот забележа пад од над 30 отсто

За два дена цената на биткоинот забележа пад од над 30 отсто

на 1.2017 - Весник - Економија

За два дена цената на биткоинот забележа пад за повеќе од 30 отсто, откако Централната банка на Кина започна истрага за работата на најголемата платформа за тргување со биткоинот.

За два дена цената на биткоинот забележа пад од над 30 отсто

За два дена цената на биткоинот забележа пад од над 30 отсто

на 1.2017 - Вечер - Економија

За два дена цената на биткоинот забележа пад за повеќе од 30 отсто, откако Централната банка на Кина започна истрага за работата на најголемата платформа за тргување со биткоинот.

Голем пад на биткоинот

Голем пад на биткоинот

на 1.2017 - Точка - Свет

За два дена цената на биткоинот забележа пад за повеќе од 30 отсто, откако Централната банка на Кина започна истрага за работата на најголемата платформа за тргување со биткоинот.

Голем пад на биткоинот

Голем пад на биткоинот

на 1.2017 - Канал 77 - Економија

A Bitcoin (virtual currency) paper wallet with QR codes and coins are seen in an illustration picture taken at La Maison du Bitcoin in Paris July 11, 2014.

Истрага на кинеските власти доведе до паѓање на биткоинот под 800 долари

Истрага на кинеските власти доведе до паѓање на биткоинот под 800 долари

на 1.2017 - Денар - Економија

Цените на дигиталната валута биткоин (Bitcoin) паднаа под 800 долари во средата, откако Кинеската централна банка објави дека започнува истраги на клучни берзи.

Kинеските девизни резерви паднаа на 3 01 билиони долари

Kинеските девизни резерви паднаа на 3,01 билиони долари

на 1.2017 - Дневник - Економија

Девизните резерви на Kина продолжија да се намалуваат и во декември, иако со побавно темпо од претходните месеци. На крајот...

Времеплов
x