20
ОБСЕ  Во Гвантанамо има уште 59 затвореници

ОБСЕ: Во Гвантанамо има уште 59 затвореници

на 1.2017 - A1on - Свет

Директорот на канцеларијата на ОБСЕ за Демократски институции и човекови права, Михаел Георг Линк настојува за продолжување...

Во Гвантанамо има уште 59 затвореници

Во Гвантанамо има уште 59 затвореници

на 1.2017 - +Инфо - Свет

Директорот на канцеларијата на ОБСЕ за Демократски институции и човекови права Михаел Георг Линк настојува да се затвори затворот Гвантанамо на Куба без понатамошно одлагање, се вели во соопштение од таа организација.

ОБСЕ  Во Гвантанамо има уште 59 затвореници

ОБСЕ: Во Гвантанамо има уште 59 затвореници

на 1.2017 - ТВ Нова - Свет

Директорот на канцеларијата на ОБСЕ за Демократски институции и човекови права Михаел Георг Линк настојува за продолжување на потребата за затворање на Гвантанамо затворот на Куба без понатамошно одлагање, се вели во соопштение од таа организација.

ОБСЕ  Во Гвантанамо има уште 59 затвореници

ОБСЕ: Во Гвантанамо има уште 59 затвореници

на 1.2017 - Сител - Свет

Директорот на Канцеларијата на ОБСЕ за Демократски институции и човекови права Михаел Георг Линк денеска ја повтори потребата за продолжување на процедурата за затворање на Гвантамо затворот без дополнително одложување.

ОБСЕ  Во Гвантанамо има уште 59 затвореници

ОБСЕ: Во Гвантанамо има уште 59 затвореници

на 1.2017 - +Инфо - Свет

Директорот на Канцеларијата на ОБСЕ за Демократски институции и човекови права Михаел Георг Линк денеска ја повтори потребата за продолжување на процедурата за затворање на Гвантамо затворот без дополнително одложување.

Времеплов
x