20
Дел од корисниците на улиците Струмјани и Козле утре два часа без струја

Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја

на 1.2017 - Телеграф - Македонија

Од 9 до 11 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. „Струмјани“ бр.30  и ул. „Козле“ бр.83 и бр.85. во општините Ѓорче Петров и Карпош.

Дел од корисниците на улиците Струмјани и Козле утре два часа без струја

Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја

на 1.2017 - Сител - Македонија

Од 9 до 11 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. Струмјани бр. 30  и ул. Козле бр. 83 и бр. 85. во општините Ѓорче Петров и Карпош.

Две улици утре два часа без струја

Две улици утре два часа без струја

на 1.2017 - Република - Скопје

Од 9 до 11 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. Струмјани бр. 30 и ул. Козле бр. 83 и бр. 85. во општините Ѓорче Петров и Карпош.

Две улици утре два часа без струја

Две улици утре два часа без струја

на 1.2017 - Весник - Македонија

Од 9 до 11 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. Струмјани бр. 30 и ул. Козле бр. 83 и бр. 85. во општините Ѓорче Петров и Карпош.

Дел од корисниците на улиците Струмјани и Козле утре два часа без струја

Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја

на 1.2017 - Весник - Македонија

Од 9 до 11 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. Струмјани бр. 30 и ул. Козле бр. 83 и бр. 85. во општините Ѓорче Петров и Карпош Регионалниот центар за управување со кризи информира дека според известувањето од ЕВН Македонија а.

Дел од корисниците на улиците Струмјани и Козле утре два часа без струја

Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја

на 1.2017 - Вечер - Скопје

Од 9 до 11 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. Струмјани бр. 30 и ул. Козле бр. 83 и бр. 85. во општините Ѓорче Петров и Карпош Регионалниот центар за управување со кризи информира дека според известувањето од ЕВН Македонија а.

Дел од корисниците на улиците Струмјани и Козле утре два часа без струја

Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја

на 1.2017 - Курир - Скопје

Регионалниот центар за управување со кризи информира дека според известувањето од  ЕВН Македонија а.д., прекинот во напојувањето со електрична енергија  е поради закажани технички зафати во системот.

Дел од Ѓорче Петров и Карпош денес без струја

Дел од Ѓорче Петров и Карпош денес без струја

на 1.2017 - Скопје Инфо - Скопје

Од ЕВН Македонија АД, добиено е известување дека поради закажани технички зафати во системот, денес без електрична енергија ќе останат во време од 09:00 до 11:00 часот корисниците од ул.

Дел од корисниците на улиците Струмјани и Козле утре два часа без струја

Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја

на 1.2017 - Либертас - Македонија

Од 9 до 11 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. Струмјани бр. 30  и ул. Козле бр. 83 и бр. 85. во општините Ѓорче Петров и Карпош.

Дел од корисниците на улиците Струмјани и Козле утре два часа без струја

Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја

на 1.2017 - ТВ Нова - Македонија

Од 9 до 11 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. Струмјани бр. 30  и ул. Козле бр. 83 и бр. 85. во општините Ѓорче Петров и Карпош.

Дел од корисниците на улиците Струмјани и Козле утре два часа без струја

Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја

на 1.2017 - A1on - Македонија

Од 9 до 11 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. Струмјани бр. 30 и ул. Козле бр. 83 и бр. 85. во општините Ѓорче Петров и Карпош.

Дел од корисниците на улиците Струмјани и Козле утре два часа без струја

Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја

на 1.2017 - Точка - Македонија

Од 9 до 11 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. Струмјани бр. 30 и ул. Козле бр. 83 и бр. 85. во општините Ѓорче Петров и Карпош.

Дел од корисниците на улиците Струмјани и Козле утре два часа без струја

Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја

на 1.2017 - Нетпрес - Македонија

Регионалниот центар за управување со кризи информира дека според известувањето од  ЕВН Македонија а.д., прекинот во напојувањето со електрична енергија  е поради закажани технички зафати во системот.

ВНИМАВАЈТЕ АКО НЕ СЕ ГРЕЕТЕ НА ДРВА Делови од Карпош и Грчец утре без струја

ВНИМАВАЈТЕ АКО НЕ СЕ ГРЕЕТЕ НА ДРВА: Делови од Карпош и Грчец утре без струја

на 1.2017 - Скопје Инфо - Скопје

Корисниците од улицата „Никола Тесла“, зграда број 8 влез 1  во општина Карпош утре од 8:30 до 14 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

на 1.2017 - Весник - Македонија

Корисиниците од улицата „Никола Тесла", зграда број 8 влез 1 во општина Карпош утре од 8:30 до 14 часот ќе останат без напојување...

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

на 1.2017 - Вечер - Скопје

Корисиниците од улицата „Никола Тесла", зграда број 8 влез 1 во општина Карпош утре од 8:30 до 14 часот ќе останат без напојување...

Проверете каде утре ќе нема струја

Проверете каде утре ќе нема струја

на 1.2017 - Здравство 24 - Здравје

Корисиниците од улицата „Никола Тесла“, зграда број 8 влез 1  во општина Карпош утре од 8:30 до 14 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Дел од Општина Карпош и селото Грчец утре без струја

Дел од Општина Карпош и селото Грчец утре без струја

на 1.2017 - Телеграф - Македонија

Корисниците од улицата „Никола Тесла“, зграда број 8 влез 1 во Општина Карпош, утре од 8.30 до 14 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

на 1.2017 - Сител - Македонија

Корисиниците од улицата „Никола Тесла“, зграда број 8 влез 1  во општина Карпош утре од 8:30 до 14 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

на 1.2017 - Курир - Скопје

Во периодот од 9:30 до 14 часот без струја ќе бидат и корисниците од село Грчец, во општина Сарај. Како што информираат од...

Утре без струја село Грчец и улица во општина Карпош

Утре без струја село Грчец и улица во општина Карпош

на 1.2017 - +Инфо - Скопје

Центарот за управување со кризи информира дека поради закажани технички зафати во системот,  утре без електрична енергија ќе останат: - во време од 08.

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

на 1.2017 - Либертас - Македонија

Корисиниците од улицата „Никола Тесла“, зграда број 8 влез 1  во општина Карпош утре од 8:30 до 14 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

на 1.2017 - Лидер - Без катеторија

Корисиниците од улицата „Никола Тесла“, зграда број 8 влез 1  во општина Карпош утре од 8:30 до 14 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

на 1.2017 - ТВ Нова - Македонија

Корисиниците од улицата „Никола Тесла“, зграда број 8 влез 1  во општина Карпош утре од 8:30 до 14 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

на 1.2017 - A1on - Македонија

Корисиниците од улицата „Никола Тесла“, зграда број 8 влез 1 во општина Карпош утре од 8:30 до 14 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Времеплов
x