20
Убиецот на Јелена Марјановиќ е пред апсење   тврди Балканскиот Нострадамус

Убиецот на Јелена Марјановиќ е пред апсење – тврди Балканскиот Нострадамус

на 1.2017 - Весник - Живот

Убиецот на српската пејачка Јелена Марјановиќ по извршеното убиство пробал да си го одземе животот. Тој уште размислува за самоубиство, но намерата нема да ја спроведе на дело.

Убиецот на Јелена Марјановиќ е пред апсење   тврди Балканскиот Нострадамус

Убиецот на Јелена Марјановиќ е пред апсење – тврди Балканскиот Нострадамус

на 1.2017 - Република - Живот

Убиецот на српската пејачка Јелена Марјановиќ по извршеното убиство пробал да си го одземе животот. Тој уште размислува за самоубиство, но намерата нема да ја спроведе на дело.

БАЛКАНСКИОТ НОСТРАДАМУС ТВРДИ  Убиецот на Јелена Марјановиќ ќе се обиде да се самоубие

БАЛКАНСКИОТ НОСТРАДАМУС ТВРДИ: Убиецот на Јелена Марјановиќ ќе се обиде да се самоубие!

на 1.2017 - Телеграф - Балкан

Убиецот на српската пејачка Јелена Марјановиќ по извршеното убиство пробал да си го одземе животот . Тој уште размислува за самоубиство, но намерата нема да ја спроведе на дело.

Откриено кој бил со Јелена за време на бруталното убиство

Откриено кој бил со Јелена за време на бруталното убиство

на 1.2017 - Infomax - Балкан

Според анализите од истрагата утврдено дека за време на убиствотот на пејачката Јелена маријановиќ еден член од семејството бил во нејзина блзина.

Откриено кој бил со Јелена за време на бруталното убиство

Откриено кој бил со Јелена за време на бруталното убиство

на 1.2017 - Прес 24 - Балкан

Според анализите од истрагата утврдено дека за време на убиствотот на пејачката Јелена маријановиќ еден член од семејството бил во нејзина блзина.

Полицијата на чекор да го реши убиството на Јелена  разоткриен нејзин роднина

Полицијата на чекор да го реши убиството на Јелена, разоткриен нејзин роднина

на 1.2017 - Сител - Балкан

Полицијата е на чекор до решавање на убиството кое речиси години дена ја тресе Србија, и само е прашање на време кога убиецот ќе биде уапсен.

ТЕЛЕФОНОТ ГО ОТКРИ  Роднина на Јелена бил со неа кога била убиена

ТЕЛЕФОНОТ ГО ОТКРИ: Роднина на Јелена бил со неа кога била убиена!

на 1.2017 - Телеграф - Балкан

Новите докази до кои дојде српската полиција - дека со пејачката Јелена Марјановиќ, која свирепо беше убиена пред девет месеци, во моментот на убиството бил еден нејзин роднина - се откриени преку неговиот мобилен телефон.

Мистериозно убиство во Данска  Четири деца и родителите застрелани во својот домот

Мистериозно убиство во Данска: Четири деца и родителите застрелани во својот домот

на 1.2017 - Весник - Свет

Шест членови на едно семејство се најдени убиени во нивниот дом во централна Данска, во селото Илструп, а полицијата го истражува убиството.

Мистериозно убиство во Данска  Четири деца и родителите застрелани во својот домот

Мистериозно убиство во Данска: Четири деца и родителите застрелани во својот домот

на 1.2017 - Република - Свет

Шест членови на едно семејство се најдени убиени во нивниот дом во централна Данска, во селото Илструп, а полицијата го истражува убиството.

Времеплов
x