20
Aмерикански туристи се повеќе во посета на Словенија

Aмерикански туристи се повеќе во посета на Словенија

на 1.2017 - Вечер - Економија

Мината година Словенија, која има околу два милиона жители, ја посетиле над три милиони туристи. Само бројот на американски туристи во Словенија во првите девет месеци лани пораснал за 11 отсто.

Поради Меланија Трамп  Словенија доживува туристички бум

Поради Меланија Трамп, Словенија доживува туристички бум

на 1.2017 - Република - Балкан

Словенија доживува вистински туристички бум благодарение на сопругата на новозибраниот претседател на САД, Доналд Трамп, Словенката Меланија Трамп.

Поради Меланија Трамп  Словенија доживува туристички бум

Поради Меланија Трамп, Словенија доживува туристички бум

на 1.2017 - Весник - Балкан

Словенија доживува вистински туристички бум благодарение на сопругата на новозибраниот претседател на САД, Доналд Трамп, Словенката Меланија Трамп.

Aмерикански туристи се повеќе во посета на Словенија

Aмерикански туристи се повеќе во посета на Словенија

на 1.2017 - Весник - Економија

Мината година Словенија, која има околу два милиона жители, ја посетиле над три милиони туристи. Само бројот на американски туристи во Словенија во првите девет месеци лани пораснал за 11 отсто.

Мелани Трамп направи туристички бум во Словенија

Мелани Трамп направи туристички бум во Словенија

на 1.2017 - +Инфо - Економија

Словенија доживува вистински туристички бум благодарение на сопругата на новозибраниот претседател на САД, Доналд Трамп, Словенката Меланија Трамп.

Меланија Трамп го зголеми бројот на туристи во Словенија

Меланија Трамп го зголеми бројот на туристи во Словенија

на 1.2017 - еМАГАЗИН - Балкан

Словенија доживува вистински туристички бум благодарение  на сопругата на новозибраниот претседател на САД, Доналд Трамп, Словенката Меланија Трамп.

Бизнис светот денеска

на 1.2017 - Локално - Економија

Љубљана – Словенија доживува вистински туристички бум благодарение  на сопругата на новозибраниот претседател на САД, Доналд Трамп, Словенката Меланија Трамп.

Словенија доживува туристички бум поради Меланија Трамп

Словенија доживува туристички бум поради Меланија Трамп

на 1.2017 - Лидер - Без катеторија

Словенија доживува вистински туристички бум благодарение на сопругата на новозибраниот претседател на САД, Доналд Трамп, Словенката Меланија Трамп.

 Меланијаманија   Заради Меланија  Словенија стана туристичка атракција

„Меланијаманија“: Заради Меланија, Словенија стана туристичка атракција

на 1.2017 - +Инфо - Живот

Меланија Трамп, која наскоро ќе биде прва дама на САД, заслужна е за порастот на бројот на туристи во Словенија, а се очекуваат уште повеќе посетители во текот на мандатот на Доналд Трамп.

Времеплов
x