20
Балканскиот Нострадамус предвиде многу разводи на сцената   што и да каже се случува

Балканскиот Нострадамус предвиде многу разводи на сцената - што и да каже се случува

на 1.2017 - Прес 24 - Балкан

Балканскиот Нострадамус Мевлудин Дуванчиќ беше во емисијата на Огнен Амиџиќ. Тој погодува буквално се, погоди кога Халид...

БАЛКАНСКИОТ НОСТРАДАМУС  Што и да каже се случува

БАЛКАНСКИОТ НОСТРАДАМУС: Што и да каже се случува

на 1.2017 - Infomax - Балкан

Балканскиот Нострадамус Мевлудин Дуванчиќ беше во емисијата на Огнен Амиџиќ. Тој погодува буквално се, погоди кога Халид...

Се разведуваат Игор и Северина  Александра ќе го остави Филип   пророштва на балканскиот Нострадамус

Се разведуваат Игор и Северина, Александра ќе го остави Филип – пророштва на балканскиот Нострадамус

на 1.2017 - Весник - Живот

Парапсихологот Мевлудин Дуванчиќ, кој уште го нарекуваат и балкански Нострадамус, во емисијата кај Огнен Амиџиќ раскажал дека оваа година ќе биде фатална за многу бракови и врски на балканските ѕвезди.

Се разведуваат Игор и Северина  Александра ќе го остави Филип  пророштва на балканскиот Нострадамус

Се разведуваат Игор и Северина, Александра ќе го остави Филип- пророштва на балканскиот Нострадамус

на 1.2017 - Република - Живот

Парапсихологот Мевлудин Дуванчиќ, кој уште го нарекуваат и Балкански Нострадамус, во емисијата кај Огнен Амиџиќ раскажал дека оваа година ќе биде фатална за многу бракови и врски на балканските ѕвезди.

Балканскиот Ностердамус откри  Ќе се разведат Северина и Игор  Пријовиќ ќе го остави Филип

Балканскиот Ностердамус откри: Ќе се разведат Северина и Игор, Пријовиќ ќе го остави Филип!

на 1.2017 - Вистина - Сцена

Парапсихологот Мевлудин Дуванчиќ во емисијата на Огнен Амиџиќ откри дека 2017-та ќе биде фатална за многу бракови на естрадата.

Времеплов
x