20
Нова батерија од Samsung која нуди 500 километри автономија на располагање за само 20 минути

Нова батерија од Samsung која нуди 500 километри автономија на располагање за само 20 минути

на 1.2017 - Вистина - Без катеторија

Во следните 4-5 години, повеќето од главните играчи во автомобилската индустрија ќе имаат многу електрични модели во својата понуда.

Samsung батерија за електрични возила со капацитет за 500 км и 20 минутно полнење

Samsung батерија за електрични возила со капацитет за 500 км и 20 минутно полнење

на 1.2017 - Вистина - Без катеторија

Една од најважните карактеристики на електричните возила е капацитетот на нивните батерии. Важноста на оваа карактеристика ќе се изрази уште повеќе во иднина.

Samsung се вмешува во автомобилската индустрија со екстра батерија за електромобили

Samsung се вмешува во автомобилската индустрија со екстра батерија за електромобили

на 1.2017 - Телефони - Техно

Samsung не можеше долго да издржи и да биде надвор од автомобилската индустрија па затоа ги откри плановите за креирање на...

Samsung батерија за електрични возила со капацитет за 500 км и 20 минутно полнење

Samsung батерија за електрични возила со капацитет за 500 км и 20 минутно полнење

на 1.2017 - Smartportal - Техно

Една од најважните карактеристики на електричните возила е капацитетот на нивните батерии. Важноста на оваа карактеристика ќе се изрази уште повеќе во иднина.

Времеплов
x