20
ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

на 1.2017 - Прес 24 - Македонија

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената...

ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

на 1.2017 - ТВ Нова - Македонија

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената...

ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

на 1.2017 - Курир - Македонија

Во продолжение интегрален текст од реакцијата на ССМ Ваквиот историски преседан и правно насилие од страна на Техничката...

ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

на 1.2017 - Infomax - Македонија

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената...

ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

на 1.2017 - Вистина - Без катеторија

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената...

ССМ до Ременски Нема да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Нема да избегате од правдата и вистината

на 1.2017 - Пулс 24 - Македонија

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената...

ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

на 1.2017 - Лидер - Без катеторија

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената...

ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

на 1.2017 - Нетпрес - Македонија

Во продолжение интегрален текст од реакцијата на ССМ Ваквиот историски преседан и правно насилие од страна на Техничката...

Тензии во ССМ

Тензии во ССМ

на 1.2017 - Фаланга - Македонија

Новиот претседател на ССМ Дарко Димовски, побара, но не го доби решението од министерството за труд и социјална политика со кое Живко Митревски се враќа на претседателската функција.

Тензии во ССМ

Тензии во ССМ

на 1.2017 - 24 вести - Економија

Новиот претседател на ССМ Дарко Димовски, побара, но не го доби решението од министерството за труд и социјална политика со кое Живко Митревски се враќа на претседателската функција.

Четирите синдикати со обвинувања до Министерството за труд и социјална политика

Четирите синдикати со обвинувања до Министерството за труд и социјална политика

на 1.2017 - Телма - Економија

Четирите синдикати, исклучени од ССМ, го обвинуваат Министерството за труд и социјална политика дека ги прекршило законите,...

Една минута вести Митревски негира дека стои зад насилството

Една минута вести: Митревски негира дека стои зад насилството

на 1.2017 - Нова ТВ - Без катеторија

До крајот на овој месец можно е да бидат избрани претседателите на Кривичниот  и на Врховниот суд, вели претседателот на...

Новиот претсадател на ССМ не го доби решението од Министерството за труд

Новиот претсадател на ССМ не го доби решението од Министерството за труд

на 1.2017 - Локално - Македонија

Новиот в.д. претседател на Сојузот на синдикатите на Македонија, Дарко Димовски не го доби решението од Министерството за труд и социјална политика, со кое Живко Митревски тврди дека се уште е претседател, информира 24Вести.

Новиот претсадател на ССМ не го доби решението од Министерството за труд

Новиот претсадател на ССМ не го доби решението од Министерството за труд

на 1.2017 - 24 вести - Македонија

Новиот в.д. претседател на Сојузот на синдикатите на Македонија, Дарко Димовски не го доби решението од Министерството за труд и социјална политика, со кое Живко Митревски тврди дека се уште е претседател.

Ибрахими: Решението кое го донела Ременски е фалсификат

на 1.2017 - Infomax - Македонија

Веднаш по стапувањето на сила, побарав од нашата архива документи за да видиме што навистина поранешната техничка министерка...

Врие во ССМ Митревски се правда дека работниците го поддржувале

Врие во ССМ, Митревски се правда дека работниците го поддржувале

на 1.2017 - Нова ТВ - Македонија

Физички пресметки, обвинувања, напади, кривични пријави. Синдикалците го обвинија Митревски за насилно преземање на ССМ и најавуваат кривична пријава и за новиот министер за труд и социјална политика, Ибрахим Ибрахими.

Ибрахими Нарушени човечки односи во МТС по владеењето на Ременски

Ибрахими: Нарушени човечки односи во МТС по владеењето на Ременски

на 1.2017 - ТВ Нова - Македонија

Нарушени  човечки односи и создавање на т.н. кланови е еден од главните проблеми со кој се соочува министерсвото за труд...

Решението кое го донела Ременски е фалсификат

Решението кое го донела Ременски е фалсификат

на 1.2017 - Пулс 24 - Македонија

„Веднаш по стапувањето на сила, побарав од нашата архива документи за да видиме што навистина поранешната техничка министерка...

Решението кое го донел Ременски е фалсификат

Решението кое го донел Ременски е фалсификат

на 1.2017 - Пулс 24 - Македонија

„Веднаш по стапувањето на сила, побарав од нашата архива документи за да видиме што навистина поранешната техничка министерка...

Ибрахими Решението кое го донела Ременски е фалсификат

Ибрахими: Решението кое го донела Ременски е фалсификат

на 1.2017 - Курир - Македонија

Тој додава дека биле приморани од надлежните органи да го побараат од оригиналниот документ за да видат какво решение донела поранешната техничка министерка.

Ибрахими Решението кое го донела Ременски е фалсификат

Ибрахими: Решението кое го донела Ременски е фалсификат

на 1.2017 - Вистина - Без катеторија

„Веднаш по стапувањето на сила, побарав од нашата архива документи за да видиме што навистина поранешната техничка министерка...

Ибрахими Решението кое го донела Ременски е фалсификат

Ибрахими: Решението кое го донела Ременски е фалсификат

на 1.2017 - ТВ Нова - Македонија

„Веднаш по стапувањето на сила, побарав од нашата архива документи за да видиме што навистина поранешната техничка министерка...

Сузана Стефановиќ Синдикалното клопче почна да се одмотува нема сопирање

Сузана Стефановиќ: Синдикалното клопче почна да се одмотува, нема сопирање!

на 1.2017 - Фаланга - Македонија

Синдикалното клопче почна да се одмотува, нема сопирање!. Состојбата во Сојузот на синдикатите која деновиве ескалираше со...

Ибрахими Решението на Ременски за смена на Митрески е незакоско

Ибрахими: Решението на Ременски за смена на Митрески е незакоско

на 1.2017 - Нетпрес - Македонија

„Веднаш по стапувањето на сила, побарав од нашата архива документи за да видиме што навистина поранешната техничка министерка...

Имиџот на ССМ се влошува опасност за тужба од МОТ

Имиџот на ССМ се влошува, опасност за тужба од МОТ

на 1.2017 - Телма - Економија

Случувањата во ССМ го уриваат и онака разнишаниот имиџ на најголемата синдикална организација во Македонија. Но, мешањето на прстите на државата во синдикалната борба може да предизвика и проблеми од правен карактер.

Времеплов
x