20
Германците ќе ги изедначат платите  еве на кој начин

Германците ќе ги изедначат платите, еве на кој начин

на 1.2017 - Весник - Свет

Германската влада го усвои новиот закон кој ќе ги принуди компаниите да бидат потранспарентни во поглед на платите кои им ги исплаќаат на мажите и жените.

Германците ќе ги изедначат платите  еве на кој начин

Германците ќе ги изедначат платите, еве на кој начин

на 1.2017 - Република - Свет

Германската влада го усвои новиот закон кој ќе ги принуди компаниите да бидат потранспарентни во поглед на платите кои им ги исплаќаат на мажите и жените.

Германците ќе ги изедначат платите  Ова е рецептот

Германците ќе ги изедначат платите: Ова е рецептот

на 1.2017 - Денар - Економија

Германската влада го усвои новиот закон кој ќе ги принуди компаниите да бидат потранспарентни во поглед на платите кои им ги исплаќаат на мажите и жените.

Германија го одбори законот  Мажите и жените ќе бидат платени еднакво

Германија го одбори законот: Мажите и жените ќе бидат платени еднакво

на 1.2017 - Лидер - Економија

Германската Влада усвои закон со кој ќе ги натера компаниите да бидат потранспарентни во поглед на платите кои ги исплаќа на мажите и жените.

Германија ги изедначува платите на мажите и жените

Германија ги изедначува платите на мажите и жените

на 1.2017 - Иновативност - Свет

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените...

Германија со закон ги изедначува платите на мажите и жените

Германија со закон ги изедначува платите на мажите и жените

на 1.2017 - Економски - Економија

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи.

Германија ги изедначи платите на мажите и жените

Германија ги изедначи платите на мажите и жените

на 1.2017 - Весник - Економија

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи.

Германија ги изедначи платите на мажите и жените

Германија ги изедначи платите на мажите и жените

на 1.2017 - Вечер - Економија

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи.

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

на 1.2017 - A1on - Свет

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи.

Германската Влада ќе ги изедначува платите на мажите и жените

Германската Влада ќе ги изедначува платите на мажите и жените

на 1.2017 - Здравство 24 - Здравје

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи.

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

на 1.2017 - Сител - Економија

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи.

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

на 1.2017 - ТВ Нова - Свет

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи.

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

на 1.2017 - +Инфо - Свет

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи.

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

на 1.2017 - Лидер - Економија

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи.

Времеплов
x