20
Оваа валута е најголемиот губитник  таа и понатака тоне

Оваа валута е најголемиот губитник, таа и понатака тоне

на 1.2017 - Денар - Економија

Турската лира опадна на нов историски минимум, што го зголемува притисокот на турската централна банка да ја зголеми каматната стапка .

Турската лира падна на нов историски минимум

Турската лира падна на нов историски минимум

на 1.2017 - Весник - Економија

Турската лира падна на нов историски минимум, што го засилува притисокот на турската централна банка да ги подигне каматните стапки.

Турската лира падна на нов историски минимум

Турската лира падна на нов историски минимум

на 1.2017 - Вечер - Економија

Турската лира падна на нов историски минимум, што го засилува притисокот на турската централна банка да ги подигне каматните стапки.

Оваа валута е најголем губитник  но и понатаму тоне

Оваа валута е најголем губитник, но и понатаму тоне

на 1.2017 - Лидер - Економија

Турската лира падна на нов историски минимум, што го засилува притисокот на турската централна банка да ги подигне каматните стапки.

Времеплов
x