20
КАВАДАРЦИ  Пожар во куќа во центарот на градот  огнот бил предизвикан од оџакот

КАВАДАРЦИ: Пожар во куќа во центарот на градот, огнот бил предизвикан од оџакот

на 1.2017 - Телеграф - Хроника

Пожар во подрумски простории во куќа во центарот на Кавадарци избувнал утрово околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци

на 1.2017 - Курир - Хроника

Командирот на Територијалната противпожарна единица Илчо Богевски информира дека интервенирале со две противпожарни возила и осум пожарникари.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

на 1.2017 - Весник - Македонија

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

на 1.2017 - Либертас - Македонија

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар беснееше во Кавадарци

Пожар беснееше во Кавадарци

на 1.2017 - Прес 24 - Хроника

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

на 1.2017 - Канал 5 - Македонија

Командирот на Територијалната противпожарна единица Илчо Богевски информира дека интервенирале со две противпожарни возила и осум пожарникари.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

на 1.2017 - Република - Македонија

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

на 1.2017 - ТВ Нова - Хроника

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

на 1.2017 - 24 вести - Македонија

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци

на 1.2017 - Точка - Македонија

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

на 1.2017 - A1on - Македонија

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

на 1.2017 - Локално - Македонија

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци

на 1.2017 - Нетпрес - Без катеторија

Командирот на Територијалната противпожарна единица Илчо Богевски информира дека интервенирале со две противпожарни возила и осум пожарникари.

Времеплов
x